2777
2789
عنوان

پسردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 19 پست
زیاد گرمی نخور.اره خوبه الکارنتین و کیوتن هم بخوره. تخم هویچ فقط ماه اقدام بخور ۳ روز اول پریودی. ار ...

توت فرنگی و موز رو تو این سه ماه زیاد بخورم 

یا ماه آخر ؟

شما جوش شیرین استفاده کردین؟چقدر؟

مرسی از توجه‌تون ♥️ غذا شما بیشتر چیا میخوردین  من ک فقط گوشت گوسفندی میخورم با برنج روی برنج ...

من همه چی میخوردم ولی بعد غذا خرما یا مربا گل محمدی میخوردم.لبنیات اصلا نمیخوردم. من تازه اقدام کردم نمیدونم باردار میشم یانه.ماه اول اقداممه. ۴تا تخمک بالغ داشتم ۲۲،۲۰،۱۸،۱۹، گفتن امکان چند قلو زایی دارین. بعد اینکه امپول ازادسازی زدم ۱۲ و ۳۶ ساعت بعد اقدام کردم.ماه اقدام توت فرنگی زیاد بخورین. خودتو سوهرت روزی یدونه موز بخورین. ی روز قبل اقدام شربت گایافنزین هر ۴ساعت ی قاشق بخورین. شب اقدام سیب زمین اب پز با نمک فراوان و خیارشور بخور. فلافل و ابگوشت زیاد بخورین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توت فرنگی و موز رو تو این سه ماه زیاد بخورم  یا ماه آخر ؟ شما جوش شیرین استفاده کردین؟چقدر؟

اره شب قبل اقدام تو تشت جوسیرین نشستم. ی ساعت قبل اقدام هم با دوش واژینال زدم. دعا کنید باردار شم خدا یه پسر صالح و سالم بده

اره شب قبل اقدام تو تشت جوسیرین نشستم. ی ساعت قبل اقدام هم با دوش واژینال زدم. دعا کنید باردار شم خد ...

انشالله به امید خدا یه پسر سالم و صالح خدا بهت بده عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲

بچه اولتونه ؟

تو همین تاپیک  حال همدیگرو بپرسیم ببینم چی میشه انشالله 

اره شب قبل اقدام تو تشت جوسیرین نشستم. ی ساعت قبل اقدام هم با دوش واژینال زدم. دعا کنید باردار شم خد ...

شما رژیم داشتین تحت نظر بودین ؟

من خودم فقط یه برگه بهم داد۳۵۰ هزار ک میدونستم همه اونا رو