2777
2789
عنوان

مادرشوهر خانم و باسلیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 33 پست

یکی از اخلاقای خوب مادر شوهرمن اینه که ازمن پیش شوهرم بد نمیگه کاری که متاسفانه من گاهی میکنم دیگه اینکه اصلا خسیس نیست و دراین مورد بهم گیر نمیده زیاد

آگاه باشید که قلب ها تنها با یاد خدا آرام میگیرد
یکی از اخلاقای خوب مادر شوهرمن اینه که ازمن پیش شوهرم بد نمیگه کاری که متاسفانه من گاهی میکنم دیگه ا ...

خدا روشکر . ولی حتما سعی کن پیش همسرت درباره مادرش نگی چون به مرور نظرش رو نسبت به خودت تغییر میدی 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق مادرشوهرمم مث مامانم دلسوزمه بهترينارو برام ميخواد هرچي بره خودش بخره بهترشو بره من ميخواد هفته اي دوبار ميريم خونشون خودش همه كار ميكنه دستپختش عاليه نميزاره من كار كنم ميگه بچه ها اذيت ميكنن ولش كن هميشه ميخواد من بهترين باشم عاشقشم بخدا

مادرشوهر منم خیلی فهمیدست همیشه بهترینا رو برای من میخاد.وقتی صحبت میکنه فک میکنی با یه روانشناس روبرویی.خیلی عاقلانه و منطقی با همه چی بر خورد میکنه.با چشمای خودم دیدم خیلی از مشکلات بچه  هاشو فقط وفقط با محبت راست و ریس میکنه

من عاشق مادرشوهرمم مث مامانم دلسوزمه بهترينارو برام ميخواد هرچي بره خودش بخره بهترشو بره من ميخواد ه ...

منم همینطور ... خیلی حس خوبیه .. انشالله سلامت باشن و باشین 

خدا روشکر . ولی حتما سعی کن پیش همسرت درباره مادرش نگی چون به مرور نظرش رو نسبت به خودت تغییر میدی&n ...

درسته ولی دست خودم نیست ولی بیشتر حواسمو جمع میکنم من خیلی بی سیاست بود از اول زندگی که الان دیگه نمیشه جبران کرد دید همه نسبت بهم عوض شده

آگاه باشید که قلب ها تنها با یاد خدا آرام میگیرد
مادرشوهر منم خیلی فهمیدست همیشه بهترینا رو برای من میخاد.وقتی صحبت میکنه فک میکنی با یه روانشناس روب ...

یه نعمته .. خدا نگهشون داره و همچنین شما رو 

مادرشوهرمنم دستپختش خوبه وتمیزه ولی زیادی همه چیزروساده می گیره من بعدیکماه میرم شام دوتاگوجه وبادمجون سرخ کرده میزاره

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
درسته ولی دست خودم نیست ولی بیشتر حواسمو جمع میکنم من خیلی بی سیاست بود از اول زندگی که الان دیگه نم ...

همیشه میشه جبران کرد .مطمئن باش . محبت و مهربونی معجزه میکنه . همه محبت واقعی رو درک میکنن . 

ما ک شانس نداشتیم

اولا خوب بودا ولی ب مرور خودشو نشون داد

منم ازش متنفرم ولی بخاطر شوهرم کوتاه میام 

نیش ماره فضول و حسود

دخالت میکنه بددهنه

ادمو همش کوچیک میکنه منظورم من و شوهرمه

دگ چی بگم؟

دوستان میخاین ازدواج کنید سعی کنید هم سطح باشید 

خانوادشو بشناسید 

زیاد رو ندید صمیمی نشید و چیزای دگ ولی از هیچی نترسید سعی کنید با سیاست همسرتونو بکشید سمت خودتون

مادر شوهرم منم خیلی خانمه همیشه بچه هاش نصیحت میکنه در مورد زن داری و شوهرداری 

اگرم کاری داشته باشه تا میشه خودش انجام میده یا به دختراش میگه خیلی ملاحظه میکنه یوقت مزاحم پسراش و عروساش نشه

ساده زندگی میکنه و از تجملات و چشم و هم چشمی بشدت متنفره 

همیشه نگران زندگی و سلامتی همه ماهاست مخصوصا که الان من باردارم دایم به شوهرم سفارش میکنه چی غذایی بخره و چقدر مواظبم باشه

خدایی پدرشوهر خدابیمرزم هم خیلی مهربون بود ولی حیف قسمت نبود زیاد ببینمش

خدا سایه همه مامانای مهربون رو رو سر بچه هاشون نگه داره

البته بگم اصلا بچه داری بلد نیست همیشه دختراش میگن تو دست به بچه ها نزن میندازیشون   

اخه بچه های خودشم دایه بزرگ کرده 

مادرشوهرمنم دستپختش خوبه وتمیزه ولی زیادی همه چیزروساده می گیره من بعدیکماه میرم شام دوتاگوجه وبادمج ...

اخی عزیزم . اگر سنشون بالاست زیاد سخت نگیر . بنظرم گاهی وقتا شما یه چیزی درست کن ببرید دور هم بخورید . خودم ازین کارا میکنم گاهی . واکنشسون جالبه