خانوما دخترم 4ماهشه ازاول هم شیرم کم بود بزور تاامروز شیرخودموبهش دادم چون شیرخشک نمیخوره هم نان دادم هم سوپرامیل.چون مزه آهن میده لب نمیزنه دوتارو ریختم تو اشغالی.شیرخشکی که مزه اش خوب باشه وطعم اهن نده سراغ ندارین بخدا بچم همش گرسنه اس لطفا جوابمو بدین.
این دستور فرنیه یا لعاب برنج من تجربه ندارم ببخشید؟
وقتی برنج میجوشه آبشو میدن میشه لعاب برنج /برنج رو آسیاب کن با آب بپز بده بخوره میشه فرنی نمک و شکر هم نریز داخلش که از الان به مزه ها عادت کنه همون برنج و بادام رو آسیاب کنی میشه حریره بادام
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا کوچولوی شمارو حفظ کنه . ان شاءالله که این دفعه شیرخشکشو بخوره
بوس رو لُپش 💋💋💋💋💋💋
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اینجا هر کس تجربه ی خودشو میگه عزیزم...شاید به کار شما نیاد... من خواهرم همین مشکلو داشت دکترش گفت نباید زیاد مارک شیر خشک بچه رو عوض کنه چون خوب نیست براش... اول اینکه بهتره با یه دکتر مشورت کنی اون تخصصشو داره... دکتر خواهرم بهش گیگوز داد که بچه نه اسهال میشه نه یبوست می گیره... مارک شیشه شیرم خیلی تاثیر داره تو شیر خوردن نوزاد...