2777
2789
عنوان

عفونت لجن 🤮😭

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 37 پست
عزیزم عنبرنسا دود بده خیلی خوبه تمام عفونت رو میکشه بیرون. فقط باید درست تنظیم کنی. عفونت دلایل مختل ...

دقیقا، ولی حدالامکان از لباس زیر نخی استفاده کن و با دامن تو خونه بگرد تا کمی هوا بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عنبرنسا دود بده خیلی خوبه تمام عفونت رو میکشه بیرون. فقط باید درست تنظیم کنی. عفونت دلایل مختل ...

وقتی دکترنفهمیدمن چجوبفهمم عزیزم والابهداشتم رعایت مبکنم

منم همینم کار از عفونت گذشته دیگه ابریزش دارم تاحالا دکتر زنان نرفتم پاپ اسمیرم ندادم میترسم چیزی با ...

خیلی بدده مال توقارچیع مدام ازواژنت میادبیرون وحس بدی بت میده

خانوما منم قبلا همینطوری بودم توصیم به شنا استفاده از این صابون سفیدهایی که باهاش رخت شویی میکنن مخصوص رختشویی عصاره لیمو ک نارگیلشم هست بسته بندی لباس زیرهاتونو با اون بشورید و اندام خصوصیتونم تو حموم با اون بشورید منظورم این نیست هرروز اندام خصوصیتون رو بشورید منظورم اینه هروقت میرید حموم به جای صابون دیگه ناحیه خصوصیتونو با این صابون بشورید بدون لیف کشیدن به ناحیه خصوصیتون فقط با دست و صابون خالی لباس زیرهاتونو با این صابون و اب داغ بشورید دیگه قارچ و عفونت اصلا نمیگیرید این روش رو یه خانوم آلمانی میگفت.

خانوما منم قبلا همینطوری بودم توصیم به شنا استفاده از این صابون سفیدهایی که باهاش رخت شویی میکنن مخص ...

اسمش چیه عزیزم اخه برامن کل رحمم عفونتیه ک هی میزنه بیرون میخام اونوخارج کنم

این عفونتها از صابون سبز و صابونهای عطری و لیف کشیدن و تمیز نشدن خوب لباس زیره با صابونهای دیگه و تلیدو و وایتکس هیچ کثیفی لباس زیر میمونه ولی این صابون انقدر خوبه باعث حساسبت هم نمیشه و اصلا باهاش لباس زیرتون رو بشورید نیازی نیست لباس زیرتون رو جلوی افتاب بزارید یا اتو بکشید با همین صابون خوب بشورید بزارید خشک شه کافیه.

این عفونتها از صابون سبز و صابونهای عطری و لیف کشیدن و تمیز نشدن خوب لباس زیره با صابونهای دیگه و تل ...

والامن لباس زیراصلاواصلااستفاده نمیکنم نمیدونم ازچیه

تو رابرتسون بعضی مسائل رو هم رعایت میکنید

آره خیلی به بهداشت و نظافت اهمیت میدیم مجردیم همین بودم الان که یه بچه دارم اینجوریم از دکتر رفتن میترسم البته دل درد و خارش و بوی بد نداره اما همیشه مرطوبم و شلوارم عوض میکنم هر لحظه احساس میکنم پریود میشم

اسمش صابونرختشویی گلنار هست بسته 6 تایی رنگش سفیده روش عکس لیمو هست با عصاره لیمو عطر و بوی خوبی هم داره اومدم عکسشو بفرستم نیومدمشنبای روش بی رنگه با طراحی سبز لیمو و پایین بستش سبزرنگه