2777
2789
عنوان

بچم ریز هست🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 56 پست

اوه صبرتو زیاد کن .هنوز مونده

وای بچه من شیر میخورد قلوپ قلوپ. شیر من فواره میزد بچه ام عین بره بود شش ماهگی مسابقه دو میداد دوماهی ۲۸ تا دندون داشت سه ماهگی شش تا البوم اواز در داده بود

اوه شیرخشک نده اوه غذا بده غذا نده ترنجبین بده کم بپوشون پتو بپیچ..

اوووووه یاد بگیر ازین گوش بشنو ازون گوش بنداز بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دختردایی من ۴ سالشه هنوزم بدنش ریزه ولی نرماله سالمه غذاشم اندازه اس به حرف غیردکتر و متخصص گوش ندین.عمم کلی دخترشو برد دکتر نهایتا بهش گفت دخترت سالمه و جثه اش ارثیه

اونم الان ۲۰ سالشه و کاملا سالمه با ورزش داره یکم وزن میگیره

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

اصلا غصه نخور مگه به شکمته؟اصلا بعضی بچه ها داخل پهلو ان و مشخص نمیشه 

خاله من بچش تو پهلو بود تازه وقتی به دنیا اومد وزنش عالی بود ولی به خاطر یه دلایلی ضعیف و لاغر شد اگه میدیدش رحمت میومد شیر خشک مخصوص میخورد حالا الان که دوسالشه ببینی ماشالا ماشالا لا حول ولا قوه الا به الله تبل شده که نمیتونی بلندش کنی

که در دروازه میشع بست در دهن مردم نمیشع مخصوصا خانواده شوهر تازه بدنیا بیاد حرف و حدیثا بیشتره 

بابت اینکه بچه ریزه اولا که مهم اینه سالم باشع بعدم من خودم تو سنو تشخیص دادن مشکل خونرسانی به بچه دارم و گفتن ریزه منم بچه اولم بود انقدر غصه میخوردم بهترین دکترا و بهترین سنو ها هی هر ماه میرفتم ببینم چقدر وزن گرفته ولی وقتی که بدنیا اومد با اینکه زودتر بود و سزارین اورژانسی شدم خیلی تپل بود و از وزن سنو خیلی وزنش بیشتر بود پس الکی غصه نخور این سنو ها دقیق نیستن 

اگه میبینی به حرف بقیه اذیت میشی خودت الکی وزنش بیشتر بگو 

بچه رفیق من وقتی ب دنیا اومد ۱۸۰۰بود و الا چهار سالشه 

خوشگلترین و باهوش ترین بچع ی ک دیدمه 

نگران باش گلم مگ ریز درشتی مهمه 

انشاالله سالم باشه کافیه 

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

خخخخخ من ماه نهم ی کوچولو شکم داستم بچم ماشالا ۳۷۰۰ بود ول کن مردم زر زیاد میزنن بهشون بگو اتفاقا شکن کوچیک بجهاشون تپلن ول کن بابا محل نزار بهشون

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

عزیزم اصلا به شکم نیست ماه اخر بارداری سه بار سنو دادم 

ماما می دید شکمت بزرگه بچت پنج کیلوه متخصص می دید 

شکمت بزرگه روز زایمان گفتن بچت بزرگه باید سز بشی ولی وتی بچه به دنیا اومد سه ونیم بود

من انومالی ک‌رفتم ۲۱۱گرم بود باید بیشتر باشه اصن شبکم خدارم باورم نمیشه ت شیش ماهم اصن نگران نباش مه ...

وای منم دقیقا همین بود وزن انومالی 

بعد دختر خاله شوهرمم حامله بود مادر شوهرم به دروغ میگفت وزن انومالی اون ۴۰۰ گرم بوده من ساده هم باور میکردم هی غصه میخوردم