2777
2789
عنوان

یکی از ته دلش میگه شوهرم کی میاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 72 پست
سلام خوبین قرار بود براتون بنویسم ولی یه تاپیک زدم درمورد امامزاده، همونجا خودتون توهین یه سریا ببین ...

ببخشید عزیزم چطوری تاپیکم رو قفل کنم؟؟

بعد چرا نمیتونم به کسی درخواست بدم برای شما روش خاصی داره؟؟

ببخشید عزیزم چطوری تاپیکم رو قفل کنم؟؟بعد چرا نمیتونم به کسی درخواست بدم برای شما روش خاصی داره؟؟

سلام 

روی عکس پروفایلتون بزنید، میاد نی نی سایت من

توی اون قسمت وارد تاپیک های من بشید

لیست تاپیک ها که بیاد سمت چپ نوشته قفل کردن

برای درخواست هم برین توی پروفایل کاربر، بالاش یجا نوشته درخواست دوستی

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام روی عکس پروفایلتون بزنید، میاد نی نی سایت منتوی اون قسمت وارد تاپیک های من بشیدلیست تاپیک ها که ...

سلام قفل کردن رو نمیدونستم اما دوستی رو میدونستم هرچی میزنم نمیشه عزیزم نمیدونم چرا با اینحال ممنون گلم

سلام روی عکس پروفایلتون بزنید، میاد نی نی سایت منتوی اون قسمت وارد تاپیک های من بشیدلیست تاپیک ها که ...

ببخشید عزیزم عذرمیخوام به خدا میزنم نی نی سایت من بعد هم وارد تاپیک من میشم و1تاپیک بیشتر ندارم اما فقط قسمت چپ فلش هستش قفل نداره

فکر کنم نی نی سایت من عجیب وغریب هستش

جور دیگه نمیشه برم شرمنده

ببخشید عزیزم عذرمیخوام به خدا میزنم نی نی سایت من بعد هم وارد تاپیک من میشم و1تاپیک بیشتر ندارم اما ...

عزیزم وارد نی نی سایت که شدین، حالا بزنین روی عکس پروفایلتون 

بعد یه صفحه ی دیگه میاد 

اونجا نوشته تاپیک های من

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

عزیزم وارد نی نی سایت که شدین، حالا بزنین روی عکس پروفایلتون بعد یه صفحه ی دیگه میاد اونجا نوشته تاپ ...

مرسی عزیزم حالا باز برم از اول وارد بشم آخه میزنم روی پروفایل کوچیکه که کنار پاکت نامه هستش وتاپیکهای من رو میاره اما نمیشه

روی پروفایل اصلی هم میزنم نمیشه باز امتحان میکنم گلم مرسی از وقتی گذاشتید حلالم کن مزاحمت شدم خانمی

مرسی عزیزم حالا باز برم از اول وارد بشم آخه میزنم روی پروفایل کوچیکه که کنار پاکت نامه هستش وتاپیکها ...

خواهش میکنم کاری نکردم 

ولی برام عجیبه چرا اینطور میشه 

روی اون عکس پروفایل که کنارش پاکت نامه هست که بزنید، باید پایینش بنویسه نی نی سایت من

خواهش میکنم کاری نکردم ولی برام عجیبه چرا اینطور میشه روی اون عکس پروفایل که کنارش پاکت نامه هست که ...

مینویسه نی نی سایت من وپایینش هم گزینه خروج

بعد میرم توی نی نی سایت من تاپیکهای من رو هم میارم که فقط قسمت چپ علامت فلش هستش که میزنم باز میشه اصلا قفل نداره

بازم ممنون گلم

مینویسه نی نی سایت من وپایینش هم گزینه خروجبعد میرم توی نی نی سایت من تاپیکهای من رو هم میارم که فقط ...

ممنونم 

عجیبه والا

مینویسه نی نی سایت من وپایینش هم گزینه خروجبعد میرم توی نی نی سایت من تاپیکهای من رو هم میارم که فقط ...

ببینید وقتی میرین توی قسمت نی نی سایت من

یجا نوشته تبادل نظر من

اون رو بزنید وارد تاپیک های من بشین

ببینید وقتی میرین توی قسمت نی نی سایت منیجا نوشته تبادل نظر مناون رو بزنید وارد تاپیک های من بشین

این رو هم میزنم اصلا قفلی وجود نداره گلم

ولش فدای3رت ذهنت رو درگیر نکن خانمی