2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 37 پست
خیلی جمعش میکنم نمیزارم حرف منحرفی بزنه بعدش میگه بزار بیشتر آشنا شبم رل بزنیم که اومدم بتونم بغل بو ...

وای نه

به خدا که این ادم شیاده

ببین مردا از روز اول میدونن هدفشون چیه به خدا راست میگم

ببین خودتم میدونیا،گول نزن خودتو معلومه پسری نیست که موندی و بگیر باشع واقعابگو اگه خیلی مینازی به خ ...

گفتت چون پول ندارم کار ماشین خونه دارم اما پول آنچنانی ندارم فعلا طلا بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نهبه خدا که این ادم شیادهببین مردا از روز اول میدونن هدفشون چیه به خدا راست میگم

عاقاا ترسیدممم بعد چرا ول نمیکنه برهه همش سلام بعد فردا باز جواب میده نمی‌دونم چرا اینطور می‌کنه 

گفتت چون پول ندارم کار ماشین خونه دارم اما پول آنچنانی ندارم فعلا طلا بگیرم

ایناهم بهونس

بگو تو بیا آشنا بشیم زیرنظر خانواده کو تا طلا و اینا

بعدم اگه اصلا نمیتونه یه حلقه نشون بخره که هیچی دیگه(داره ها دروغ میگه)

چرت و پرت میگهاین از الان هوله رابطه داشته باشین بعد هشت ساله تنهاس؟؟با عقل هم جور درنمیاد

اونم کییی کسی که تو تهران چند ساله کار می‌کنه بین اینمه دختر قیافشم خدایی خوبه ولی خب همش میگه من قبافه ندارم زشتم 

عاقاا ترسیدممم بعد چرا ول نمیکنه برهه همش سلام بعد فردا باز جواب میده نمی‌دونم چرا اینطور می‌کنه

چون میخواد تو بری سمتش

اینطوری نشون میده که واسش مهم نیست و جایگاه خودشو نگه میداره،این دیگه زیادی بلده

واسه خودت جنگ اعصاب درست نکن بزن بلاکش کن مهمم نباشع واست

ایناهم بهونسبگو تو بیا آشنا بشیم زیرنظر خانواده کو تا طلا و اینابعدم اگه اصلا نمیتونه یه حلقه نشون ب ...

همینن من اصفهانم اون تهران بعد میگه میخوای بیام ببینمت میخوای منم میگم نه بعد میگه چقدر ترسناکی میترسم ازت 

چون میدونه تو همیشه هستی

حتی بعد حرف بد زدنش

نباش عزیزم 

مرد بگیر اون طرف دنیا هم باشی میاد

اونم کییی کسی که تو تهران چند ساله کار می‌کنه بین اینمه دختر قیافشم خدایی خوبه ولی خب همش میگه من قب ...

خب دیگه این تنها بمونه؟

اینطوری میگه از طریق دلسوزی بخواد بهت نزدیک بشه

از صحبتات معلومه خودت میدونی یارو چه آدمیه فقط صرفا شاید چون از قیافش خوشت اومده میخوای خودتو متقاعد کنی

چون میخواد تو بری سمتشاینطوری نشون میده که واسش مهم نیست و جایگاه خودشو نگه میداره،این دیگه زیادی بل ...

همش هم میگه من آدمی ام خیلی بدی دیدم ولی بدی نکردم به هیچ وجه و فلان بهمان ماجرای عشق عاشقیشو برام تعریف کرد 

بعد اجی ی چی گفت پرام ریخت گفت من بچه بودم پرده دختر زدم 😐😐

همینن من اصفهانم اون تهران بعد میگه میخوای بیام ببینمت میخوای منم میگم نه بعد میگه چقدر ترسناکی میتر ...

وای وای

ببین منو اصلا نرو تو رابطه لانگ،من تجربشو داشتم یعنیا افتضااااحه

خب دیگه این تنها بمونه؟اینطوری میگه از طریق دلسوزی بخواد بهت نزدیک بشهاز صحبتات معلومه خودت میدونی ی ...

دقیفاااا قشنگ اون چیزی که میخام بود ولی واقعا اصلا ترسیدم ی لحظه خیلی مرموصه بعضی مواقع جس میکنم خنگه