2777
2789
عنوان

چقدر مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست
عزیزم مهریه حق خودته یعنی چی که میدی خیریه. اندازه سال تولدت سکه بزار چه طلاق بگیری چه نه هم مهریتو ...

خودم سکه نمیخوام 

اینجوری برکت زندگیم قطعا بیشتره

حتما شرط هم میکنم که وقتی زندگی مشترک شروع شد باید خیریه رو راه اندازی کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم سکه نمیخوام اینجوری برکت زندگیم قطعا بیشترهحتما شرط هم میکنم که وقتی زندگی مشترک شروع شد باید خ ...

طرفت باید خیلی پولدار باشه که خیریه راه اندازی کنه و بیشتر مهریه سکه براش میفته

چند سالته؟

.

دخترم مهریه برای تایم جداییهروشن فکری هم برنمیتابه فانتزی فکر نکنحق طلاقو بگیر

اولا اگه ادم زندگیشو بر پایه منطق پیش ببره قطعا کارش به جدایی نمیکشه

مهریه هم برای تایم جدایی نیست و در زمان زندگی مشترک هم خانم میتونه طلب مهریه رو بکنه و قطعا شرط میکنم مهریه رو وقتی زندگیمون شروع شد بدن و یک خیریه ایجاد کنن

طرفت باید خیلی پولدار باشه که خیریه راه اندازی کنه و بیشتر مهریه سکه براش میفتهچند سالته؟

خودم تجربه اجرایی این کار رو دیدم و برای شروع هزینه نمیخواد

میشه از خیر هم کمک گرفت ما صرفا محلش رو تامین میکنیم

20

خودم تجربه اجرایی این کار رو دیدم و برای شروع هزینه نمیخوادمیشه از خیر هم کمک گرفت ما صرفا محلش رو ت ...

خیلی فانتزی فکر میکنی

اگه بعد عقد خیریه نزد یا اگه به چهار  بچه کمک کرد و گفت تمام میخوای طلاق بگیری؟

.

خیلی فانتزی فکر میکنیاگه بعد عقد خیریه نزد یا اگه به چهار بچه کمک کرد و گفت تمام میخوای طلاق بگیری؟

من که نگفتم کمک های خیلی هنگفتی بکنیم در حد خودمون هر هفته یا هر ماه کمک کنیم. البته که شرایط زندگی رو هم باید در نظر بگیریم و به موقع باید برای این کار اقدام کنیم. 

آدم اگر قبل ازدواج درست تصمیم بگیره و شخص رو بر اساس معیار های منطقی و درست  انتخاب کنه قطعا همراهی همسرش رو بعد ازدواج داره. 

من که نگفتم کمک های خیلی هنگفتی بکنیم در حد خودمون هر هفته یا هر ماه کمک کنیم. البته که شرایط زندگی ...

برای کمک های کوچیک لازم نیست خیریه زد میشه به یه خیریه کمک کرد

همه آدم هایی که طلاق گرفتن موقع ازدواج فکر میکردن طرفشون آدم درستیه و خوشبخت میشن(بجز اونایی که ازدواجشون زوری بوده)

پس آدم باید احتمال همه چی رو بده حداقل 50 تا سکه مهر خودت کن تو که با آدم درست ازدواج کردی و نمیخوای اجراش بزاری

.

اولا اگه ادم زندگیشو بر پایه منطق پیش ببره قطعا کارش به جدایی نمیکشهمهریه هم برای تایم جدایی نیست و ...

همینکه میگی قطعا به جدایی نمیکشه معلومه تو دنیای فانتزی زیر هجده سال به سر میبری

قطعیت در این جهان وجود نداره

ثانیا یک نفر رو دوربرت مثال بزن که قبل جدایی طلب مهر کرده

بعدشم تو این دوره زمونه ...