2777
2789
عنوان

املا💔

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 23 پست
موندم اگر با این نمره ریاضیم ۱۳ بشم بقیه درسام ۱۸ به بالا معدلم چند میشه بنظرت؟؟

اصلا بفکر ترم اول نباش فقط معدل آخر مهمه اینم مهمه ها ولی نه اونقدر توی انتخاب رشته ، بعد کلا انتخاب رشته بستگی به مدرستون و سطح بچه ها هم داره 

حرفات واقعا درسته بابامم همینو گفت گفت چیزیه که شدی و نمیشه تغییرش داداونم املاش خوبه ولی امروز خودش ...

ولکن بزار هرچی میدن بدن مهم نیست اصلا دفاعی هم که کلا مهم نیست بری دبیرستان که نهایی نیست یچی می‌نويسن فقط الانم آنقدر امتحان سطحی و آسونیه اگه بخوای بابت هرکدوم از نمرات غصه بخوری بدتر افسرده میشی باقیم خراب میکنی ولش کن فقط تمرکزت روی امتحان نهایی باشه نه اینکه اینارو نخونی ولی حسرت چیزی که گذشته کار بی فایده ایه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تاپیکتو قفل کردی دختر خوب یه ساعت تایپ کردم اینجا کپیش میکنم

اگه الان که سنت کمه به خودت سختی ندی و از لذتای زندگی نگذری قراره یک عمر توی سختی زندگی کنی.زندگی همینه دیگه همیشه قرار نیست ازش لذت ببریم باید یه وقتاییم سختی بکشیم تا بعدها طعم لذت زندگی رو بچشیم

من سنی ندارما ۲۲ سالمه ولی منم مثل تو شرایط سختی توی زندگیم داشتم و دارم همه‌ی دوران نوجوونیم با غم و افسردگی و تلاش نکردن گذشت.برای کنکور درس نخوندم و الان شرایط سخت تری نسبت به قبلنا دارم.الان دوستای دوران مدرسمو میبینم که هر کدوم یه شغلی دارن یکی پرستاره یکی معلم شده یکی پزشکی میخونه ولی من همچنان در حال درجا زدنم 

باور کن هرچی سنت بالاتر میاد درس خوندن برات سخت تر میشه چون دغدغه هات بیشتر میشه پس تا سنت مناسبه بچسب به درست 

چرا تاپیکتو قفل کردی دختر خوب یه ساعت تایپ کردم اینجا کپیش میکنماگه الان که سنت کمه به خودت سختی ندی ...

ببخشید دیدم کسی نظری نمیده بستمش 😅

درسته ولی نمیدونم دغدغه تا چقدر میتونه زیاد باشه 

ولی الانشم برای من سنگینه از چهارشنبه هیچ کاری نکردم درس نخوندم قرار بود بخونم اما بازم گریه کردم از خستگی و سردرد شدم میدونم دوباره انگیزه میگیرم ولی یهو وقتی به عمق ماجرا فکر میکنم حالم بد میشه

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ببخشید دیدم کسی نظری نمیده بستمش 😅درسته ولی نمیدونم دغدغه تا چقدر میتونه زیاد باشه ولی الانشم برای ...

به نکته خوبی اشاره کردی گفتی وقتی به عمق ماجرا فکر میکنی حالت بد میشه.موضوع اینجاس نباید وقتی خسته ای اینقدر توی مسائل عمیق بشی چون مغز آدم اینطوریه کارش گول زدنه میخواد هزار تا دلیل برات بیاره که تلاش نکنی تا بقات به خطر نیفته ولی اینو بدون آدمی که از نقطه امن زندگیش بیرون نیاد و به اصطلاح به بخور و نمیر راضی باشه هرگز پیشرفت نمیکنه 

به نکته خوبی اشاره کردی گفتی وقتی به عمق ماجرا فکر میکنی حالت بد میشه.موضوع اینجاس نباید وقتی خسته ا ...

من اصلن هیچوقت به این اصطلاح راضی نیستم حتا اگر ته خط زندگی باشم ببین من مشکلم اینجاس سخته تلاش کنم خستم همش وگرنه میدونم تلاش کنم میترکونم.فقط نمیدونم چیکار کنم

من اصلن هیچوقت به این اصطلاح راضی نیستم حتا اگر ته خط زندگی باشم ببین من مشکلم اینجاس سخته تلاش کنم ...

آزمایش چکاپ دادی تاحالا ؟

منم دوران دبیرستان همیشه خسته بودم بعدها فهمیدم کم خونی شدید دارم 

آزمایش چکاپ دادی تاحالا ؟منم دوران دبیرستان همیشه خسته بودم بعدها فهمیدم کم خونی شدید دارم

چند سال پیش آزمایش خون دادم بردم دکتر گفت کم خونم 

ولی قرص آهن مصرف نمیکنم 

یه مدت مصرف کردم بهتر بودم الان دوباره