2777
2789
عنوان

چرا پسر خوب پیدا نمیشههههه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 33 پست
اونی ک گل میکشید عشق چند سالم بود نمیدونم کی دستش گل داد 😣😣🥲بعد سه سال رابطه معتاد شد

هرکی بهش گل داده خیلی ظالم بوده 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از آشناهامون با اینکه شوهر خوبی داشت و پولدار بودن وقتی فهمید گل میکشه ازش طلاق گرفت

کار خوبی کردی

اگه آدم مطمئن درست پیدا نکردی ازدواج نکن اصلا

اگه خانواده خوبی داره و اذیتت نمیگن لزومی نداره

منتظر عشق و موقعیت خوب باش (خوب از نظر مالی منظورم نیست)

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

یکی از آشناهامون با اینکه شوهر خوبی داشت و پولدار بودن وقتی فهمید گل میکشه ازش طلاق گرفتکار خوبی کرد ...

من خودم اصلا دنبال این نیستم ازدواج کنم .میگم یا ازدواج خوب یا مجردی

فقط از نگاه و حرفای خانوادم ک میگن تا کی میخوایی بمونی عذاب میکشم

باید اینقدر رو خودت کار کنی و سطح خودت رو از همه نظر بالا ببری تا آدم های سطح بالا جذب کنی‌.

زمینه های مختلف مثل علم، دانش، مطالعه و اطلاعات عمومی، اخلاق، سلامت روان، ظاهر، شغل و درآمد، اندام، استایل و...

و ظاهر خوب فقط ملاک نیست.

آدمهایی رو که صرفا جذب ظاهرت میشن رو اتفاقا باید ازشون فرار کنی چون خوشگل تر از توهم قطعا هست و میتونه مدام جذب خوشگل تر ها بشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️