2789
عنوان

تولد دیشب 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 12843 بازدید | 94 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

https://s8.uupload.ir/files/img_1253_xvua.jpeg

ای خودااااا دختر قشنگمون نگاههههه😍😍😍😍😍

الهام جان مبارکههه♥️⭐️

🎂🎂🎂🎂

۱۲۳۴۵۶۷۸۹سالههههه بشههههه دخترقشنگمون🎂🎂♥️♥️♥️⭐️⭐️⭐️❤️❤️❤️🌷🌷🌷💖💖💖💖🧿🧿🧿🧿

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

تولدش مبارک ولی زیاد لوسش نکنید😉

دخترت ماشالله خیلی قشنگه خیلی خدا حفظش کنه  

دلم میخواد ازدواج کردم یک دختر به خوشکلی دخترشما و یک همسر به خوبی همسر شما داشته باشم. 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
ای خودااااا دختر قشنگمون نگاههههه😍😍😍😍😍الهام جان مبارکههه♥️⭐️🎂🎂🎂🎂۱۲۳۴۵۶۷۸۹سالههههه بشههههه د ...

مرسی مهربونم بوس بهت😘😘🥰🌹❤️💕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
تولدش مبارک ولی زیاد لوسش نکنید😉دخترت ماشالله خیلی قشنگه خیلی خدا حفظش کنه دلم میخواد ازدواج کردم ...

مرسی عزیزم لطف داری انشالا. هرچیزی از بهترین هاش قسمتت بشه🌹❤️💕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مرسی مهربونم بوس بهت😘😘🥰🌹❤️💕

🫂😘🌷😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

عزیزم عکسارو میزاری😍😍

سلام عزیزم یه عکس نصفه و نیمه هست میخوای بدارم 🙂