2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شش ماهه خونه پدرمم نه دنبالم اومده نه تمکین فرستاده هیچی

خب پس تکلیفت چی می شه اون به فکرنیست  خودت باید به فکرباشی عزیزم نمی شه این جوری که یاطلاقت روبگیر یازندگیتون روبکنید نمی شه همین جور یه لنگ درهوابمونی تاهمسرت یه حرکتی بکنه اونم اگه دلش خواست خوانواده ات پیگیرت نیستن؟

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
خب پس تکلیفت چی می شه اون به فکرنیست خودت باید به فکرباشی عزیزم نمی شه این جوری که یاطلاقت روبگیر ی ...

یکشنبه دادگاه مهریه دارم چن روز دیگه دادخواست طلاق قراره بدم

یکشنبه دادگاه مهریه دارم چن روز دیگه دادخواست طلاق قراره بدم

خب پس انشالله هرچی خیرهست وصلاح خداوند برات اتفاق بیافته گلم خودت روناراحت نکن توهرکارخداوند یه حکمتی هست انشالله همسرت یاسرعقل بیاد وبیاد اشتی کنیدوبریدسرزندگیتون یااین که یه تصمیم درست بگیرید برای باکره هم هستی ناراحت نباش حالا زندگیتون درست شد یه دکتر ببرش پیش متخصص دارومی ده معاینه اش می کنه مشکلی هم باشه انشالله حل می شه توکلت به خداباشه

ممنون گلم انشالله که مصلحت خدا همون طلاقه

برات دعامی کنم گلم انشالله زندگیت درست بشه ولی انشالله که طلاق نباشه ولی اگه هم بود دیگه مصلحت خدواند هستش فکرت رودرگیرنکن انشالله خداکمکت کنه انشالله زندگیه بعدیت خوب باشه وخوشبختی نصیبت بشه 

[QUOTE=369325316]برات دعامی کنم گلم انشالله زندگیت درست بشه ولی انشالله که طلاق نباشه ولی اگه هم بود دیگه مصلحت خدوان ...[/QUOTEممنون از دعای خیرت گلم انشالله تو‌ هم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی