2821
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 50 پست
اسم که نباید روی مد بچرخه هر اسمی به دلت میاد بذار مثلا مبین ما داریم ۳۲ سالشه ولی اسم قشنگیه همین ح ...

اره بعضی اسم ها مدی نیستن مثل همین مبین من کلا خیلی دوست داشتم این اسم رو ولی الان چیزی به دلم نیس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دنبال اسمایی ه بگرد که روند صعودی دارن نت سرچ کن

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

مبین و معراج به هم میان

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

اسم دهه ۶۰ که😑

واااا چه ربطی داره به قران قسم اسم بابای من متین هست ۶۵ سالشم هست!اصلا ربطی نداره ببین چی به دلت میشینه

هامین

آئین 

آمین 

اینام قشنگه 

من اسم کیامهر هم خیلی دوست دارم

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

در کل پسر من کلاس اولیه 

به قدری این چندتا اسم زیاده تو مدرسه شون که حد نداره

کارن

رادین

رادوین

آراد 

نیکان

هیراد

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
چرا اسم شهر بزاری رو بچه اخه

من خیلی دوست دارم یه بچه دیگه داشته باشم اسمشو بزارم ایران 

2823
2791
2779
2792