به نام خالق بی همتا و مهربانمون
خدایا به امید تو...، تاپیک رو شروع میکنیم ✨️
سلام خواهرا... به تاپیک خوش آمدید
همین الان همه با هم بگیم سلام امام زمـــــــــــانم .... ( چقدر حس خوبی داره ، وقتی میدونیم جواب سلام داده میشه یعنی جواب سلام مارو هم میدن 😊) ...
اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت فاطمه سلام الله علیها
خواهرا ما قراره ان شاءالله در این تاپیک با هم حدیث کساء بخونیم 🌻 اگر بتونیم 40 روز پشت سر هم بخونیم ( یعنی چله ) خیلی خوبه 🌱
توجه : اگر نتونستید و شرايطش رو نداشتید که 40 روز بخونید ، اشکالی نداره ، هر چند بار که تونستید بخونید حتی اگر خواستید میتونید یک بار بخونید
و البته این رو بهتون بگم ... ممکنه من فراموش کنم و یا نتونم در سایت آنلاین باشم ، و یادآوری کنم ....پس از شما خواهرای مهربونم ..در خواست میکنم ...اگر ممکنه ، پیام های کاربرانی که در تاپیک شرکت میکنند ، رو لایک کنید و یا اگر تونستید نام کاربریشون برای یادآوری ، تگ کنید میتونید قسمت زنگ هشدار تلفن همراهتون تنظیم کنید تا زنگ بزنه ....مثلا ساعت 4 ظهر و این یک نشونه باشه برای یادآوری خواندن
چند نکته : 🌻
1️⃣ اگر دوست داشتید دیگران رو هم در ثواب خواندن حدیث کساء ، شریک کنید و ثواب خواندن رو به 1 ) تمام مردم و 2 ) تمام از دنیا رفتگان ... 3) به تمام کسانی که حق الناسی از اون افراد ، بر گردن خودمون و خانوادمون و عزیزانمون هست ..و....... هدیه کنید.. هدیه کردن ثواب 🌸 کار بسیار ارزشمند و قشنگیه . حدیث_کساء#
2️⃣ اگر در سایت آنلاین بودید و تونستید...اعلام کنید که خوندید و تاپیک رو ذخیره کنید... برای مثال روز دهم خوانده شد ✅️
3️⃣ اگر دوست داشتید یک بار معنی حدیث رو بخونید . 4️⃣ در این تاپیک تعداد روز رو مشخص نمی کنیم ...اما تکرار میکنم اگر چهل روز پشت سر هم خوانده بشه بهتره 5️⃣✨️ لطفا دعا برای سلامتی و شادی و ظهور امام زمان علیهالسلام فراموش نشه ....میتونید به نیت ظهور و سلامتی و شادی ، امام زمان علیه السلام .....حدیث کساء رو بخونید . تاریخ شروع 4 بهمن البته اگر خواستید از امروز شروع کنید ...فقط لطفا تاریخ روزی که شروع به خواندن کردید رو یادداشت کنید . سپاسگزارم که وقت گذاشتید و تاپیک رو مطالعه کردید....دعای امام مهربانمون بدرقه مسیر زندگیتون🌱