2777
2789
عنوان

گوشیتون مال چند ساله پیشه دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوکو ام فورپرو خوبه وبرا دوسال پیشه 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

یدونه سامسونگ j5 دارم مال سال 94یدونه شیائومی پوکو ایکس 3 جی تی دارم مال سال 1400یدونه شیائومی ردمی ...

ای جونم😁ماشالله چه تنوع طلب 

مال شوهر منم a15 هست امسال گرفت ۸تومن

الان شده ۱۲ تومن گرون شد

😂 منم حسرت ۲۴ با یه ایفون ۱۶ ناقابل مونده رو دلم😅

اره ایفون دیگ اوف 😂😂🤭

ماها نمبدونم چرا با این زندگی های معمولی لاکچری پسندیم 

اخه بگو چرا طرز فکرم با نوع زندگیم هماهنگ نمیشه 😂😂😂😂

عالیه عزیزم

نبابا راضی نیستم ازش یوقتایی زنگ میخوره بعد میام جواب بدم هنگ میکنه یوقتی هم همینطوری واسه خودش اسکرین شات میگیره دیوونس

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

تا ی ماه دیگ s25 میاد ۲۴ ارزون میشهاونموقع بخر

مگه چقد میخاد ارزون بشه با این وضعیت دلا.....

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

منم همین گوشی شما.۴ سالی هست فکر کنم دارم.از همون روز اول ازش بدم‌میاد😂

چرا اخه خوشگله که مال من رنگ یاسی هست 

فرجی چهار دوربین و یه لیزر پاینن مال توهم اینه

یا سه دوربینشه؟

اره ایفون دیگ اوف 😂😂🤭ماها نمبدونم چرا با این زندگی های معمولی لاکچری پسندیم اخه بگو چرا طرز فکرم ...

😂😂😂😂😂

کاش حداقل میتونستیم وام برداریم بشیم لاکچری قسطی لااقل😂😂😂