2777
2789
عنوان

طلا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 40 پست
۷ که خوبهببین ما چند تا طلا فروش تو فامیل و اطرافیان داریم تا ۲ سال دیگه همین موقع طلا بین ۲۰ تا ۲۵ ...

افرین دقیقا خودشونم همینو پیش بینی کردن نگید نمیشه میشه چجوری از صدتومن توی ۶ ۷ سال شد پنج ملیون سیصد چهارصد دقیقا این اتفاق خواهد افتاد

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
۷ که خوبهببین ما چند تا طلا فروش تو فامیل و اطرافیان داریم تا ۲ سال دیگه همین موقع طلا بین ۲۰ تا ۲۵ ...

چقدر وحشتناک

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهر جان توپیش بینی نکن خواهشا😂😂

چشم شما بفرمایید 😊

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

بازارهای جهانی منتظر استقرار ترامپ بودند تا سیاست ها و تصمیماتش را تاثیر بدن تو جهت گیری هاشون، یکی از سیاست هاش چین و روسیه و ایران است، ایران از یک طرف با روسیه متحد شد و از طرف دیگه باچین متحد بود و از سوی دیگه رفته با آمریکا داره مذاکره می کنه، به نظر میاد تا عید نوسان کاهشی یا افزایشی قابل توجهی نباشه و بعد اون هم بستگی به نتیجه مذاکرات و نوع برخورد آمریکا با جنگ اوکراین و ما و روسیه داره، بطور کلی به نظر میاد تا اطلاع ثانوی ساکت باشه

بعدش با پولش چی کار کنی ؟

وایسم اگه ریزش کرد دوباره بخرم 

مثلا اگه ۵۰۰ تومن بریزه و ۳ گرم طلا داشته باشم و بیارم بیرون و دوباره تو ریزش ها بخرم نزدیک ۱۵۰۰ سود کردم

بازارهای جهانی منتظر استقرار ترامپ بودند تا سیاست ها و تصمیماتش را تاثیر بدن تو جهت گیری هاشون، یکی ...

نمیدونم چی بگم

از دیروز که ترامپ سخنرانی کرده ۲۰۰ تومن رفته رو طلا

بازارهای جهانی منتظر استقرار ترامپ بودند تا سیاست ها و تصمیماتش را تاثیر بدن تو جهت گیری هاشون، یکی ...

الآن اگثرا دارند خونه هاشون را می فروشند و میان دلار می خرند، لذا نوسان مثبت دلار کحتمل تر به نظر می رسه

وایسم اگه ریزش کرد دوباره بخرم مثلا اگه ۵۰۰ تومن بریزه و ۳ گرم طلا داشته باشم و بیارم بیرون و دوباره ...

همش ریسکه 

به نظرم نکن

دوست خودم

اون موقع که طلا یهو از 120 شد 450 این کار رو کرد

یه مدت گذشت طلا شد 800 و دیگه نتونست بخره 

اینم 100گرم طلا داشت اولش 

تا پایان سال پنج ونیم میشه تو نوسانات بخرید

همین الانشم تقریبا۵ونیمه

اینجا تنها جاییه که تصمیم گرفتم خودِخودِ واقعی م باشم،چیزی که هرگز هیچ جایی نتونستم.من مدتهاست به یکی از همکارام علاقه دارم،متاسفانه نه میتونم بهش بگم،نه میتونم کاری کنم.انقد شخصیت آروم و متاسفانه مغروری دارم که نمیتونم...فقط نشستم و نگاه میکنم.دعا میکنم که خودش یه کاری کنه.هرروز به شوق دیدنش از خواب پامیشم.اماده میشم و میرم سرکار.کل روزو لحظه شماری میکنم که شده حتی یه دیقه ببینمش و از کنارم رد شه.دلم بهمین خوشه.از انتظار،از استرس و ترسِ از اینکه یه روز خبر ازدواجش رو بشنوم خستم.از عشقی که شاید یطرفه باشه خستم..برام دعا میکنین که بشه؟؟من خودم برا تک تکتون وقتی امضاتون رو میخونم دعامیکنم.بماند به یادگار ۲۰دیماه ۱۴۰۳

2790
2778
2791
2779
2792