2777
2789
برو دکتر پوست با فریز کردن از بین میره . این زیگیل تناسلی تنها راه انتقالش رابطه جنسیه ؟؟ 

تنها راهش نیس.البته تماس پوستی بیشترین علت پخش ویروسه.اما استخر و جاهای عمومی که امکان انتقال ویروس هست هم باعث میشه انتقال پیدا کنه.حتی استفاده از ژیلت و وسایل بهداشتی کسی دیگه.اما من از طریق همسرم مبتلا شدم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تنها راهش نیس.البته تماس پوستی بیشترین علت پخش ویروسه.اما استخر و جاهای عمومی که امکان انتقال ویروس ...

ای وای چقدر بد . خیلی ببخشید برام سواله . یعنی ایشون با کس دیگه ای رابطه داشتن یا از طریق چیزهای دیگه گرفتن 

عزیزم یکی از راههایی که واسه درمان قطعیش من میدونم محلول پودوفیلین هستش. دکترای داروساز داروخونه ها واست درستش میکنن باید دور زگیل رو وازلین بزنی بعد با گوش پاک کن فقط روی زگیل از این محلول بزن. چند بار بزنی کلا خوب میشه.هزینه محلول هم حدود ۲۰ تومنه یه شیشه خیلی کوچیکش

اما یه توصیه برای کسایی که مبتلا نیستن.یه واکسن مخصوصی هست برای جلوگیری از این ویروس که از دارو خونه ها بپرسین راهنماییتون میکنن اون واکسن فقط برای اشخاصی که مبتلا نیستن خوبه.حتما برین دنبالش.

من خیلی در این باره تحقیق کردم و همه سرکه سیب رو پیشنهاد کردن.به این صورت که یه پنبه رو به سرکه سیب اغشته میکنین و میزارین روی زگیل و با چسب ثابت میکنین.از شب تا صبح بمونه.هرشب اینکارو بکنین.با اینکار زگیلا اول سفید میشن بعد از مدتی تیره میشن و خون مرده.به تدریج خودشون میفتن.اما اینکارو ادامه بدین.

من خیلی در این باره تحقیق کردم و همه سرکه سیب رو پیشنهاد کردن.به این صورت که یه پنبه رو به سرکه سیب ...

این کارو من انجام دادم و خداییش تعداد زیادی از زگیلایی که ریز تر بودن افتادن.اما اصل کاریا زگیلای درشتین که درمان نشدن و به شدت تو روحیه من تاثیر گزاشته.