2777
2789
عنوان

بیایید غذاهای بدون گوشت معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 47 پست
آخه نمیشه دیگه زیادیشم خوب نیست حس میکنم

اره میدونم ولی باورت نمیشه ظهر آش رشته درست کردم شوهرم یه پیاله خورده میگه ناهار چی داریم نزدیک بود خون و خونریزی را بیوفته پاشدم سریع کتلت درست کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونم ولی باورت نمیشه ظهر آش رشته درست کردم شوهرم یه پیاله خورده میگه ناهار چی داریم نزدیک بود ...

آقایون زیاد آش دوست ندارن.تو اطرافیان خودم تنها مردی که دیدم آش دوست داره برادرشوهرمه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

چی هست.چه اسم بامزه ای داره

نمیدونم بقیه چیا میریزن ولی مامان من بادمجون و سیب زمینی و پیاز و گوجه رو با اب میپزه غذای سالمی هم هست ولی ی بار دیدم همسایمون از همین ترکیبات استفاده کرده بود ولی جدا جدا سرخ کرده بود ب هم اضافه کرده بود خوشمزه تر میشه نسبت ب اولی اما چون روغن بیشتری مصرف میشه اولی سالم تره البته بگم ممکنه بقیه از رسپی های دیگه استفاده کنن 

همه چیز میشه با گوشت یا بی گوشت درست کرد دیگ 

لازانیا ماکارونی دمی گوجه عدس پلو  پلو لوبیا چیتی 

قارچ بریزی یا سویا جای گوشت یا هیچی 

انواع کوکوها انواع خوراک ها سوپ جو 

سوپ شیر 

سوپ سبزیجات 

نمیدونم بقیه چیا میریزن ولی مامان من بادمجون و سیب زمینی و پیاز و گوجه رو با اب میپزه غذای سالمی هم ...

مامان من 

کدو بادمجان گوجه سیب زمینی و پیازو با ادویه میریزه داخل قابلمه می‌زاره روی شعله کم بخار پز میشه خودبخود یه عالمه آب میندازه 

عالی میشه 

تازه سر بادموجونم توش میندازه 

محشرررره 

در آخر که پخت بعد از یکساعت رب ونمک و آبلیمو  اضافه میکنه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
آقایون زیاد آش دوست ندارن.تو اطرافیان خودم تنها مردی که دیدم آش دوست داره برادرشوهرمه

شوهرم عاشق آش رشته و سوپ و حلیمه ولی فقط یه پیاله میخوره و معتقده اینا پیش غذاست   باید غذای اصلیم باشه 

منم والا حوصله م نمیکشه از صبح تا ظهر پای گاز اش بپزم با یه غذا دیگه 

همه چیز میشه با گوشت یا بی گوشت درست کرد دیگ لازانیا ماکارونی دمی گوجه عدس پلو پلو لوبیا چیتی قارچ ...

عدس پلو بدون گوشت لب نمیزنه آقا🫠

شوهرم عاشق آش رشته و سوپ و حلیمه ولی فقط یه پیاله میخوره و معتقده اینا پیش غذاست باید غذای اصلیم ب ...

ولی من اعتقاد دارم سوپ شامه🤣