2777
2789
عه تعلیق دیگه نمیکنن خب هرج ومرج نمیشه

چرا تعلیق میکنه ولی مثل قبل نیست بری با نی نی یار حرف بزنی از تعلیق درت بیارن یا خود خواسته تعلیق بشی یا تعلیق های مختلف وجود داشته باشه یدونه تعلیق مشکی میدن تمام

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

چرا تعلیق میکنه ولی مثل قبل نیست بری با نی نی یار حرف بزنی از تعلیق درت بیارن یا خود خواسته تعلیق بش ...

واو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز