به نظر من زندگی بدون بچه واقعا خیلی بهتره!چون خیلی مسئولیت بزرگیه..ادم باید بتونه اون بچه رو از لحاظ مالی عاطفی روانی و....ساپورت کنه...از خیلی از تفریحاتش بزنه..خیلی کارارو نکنه خیلی چیزارو نخوره حتی... از اعصابت از روانت از سلامتیت باید بگذری..تازه اگه دوران حاملگی رو حساب نکنیم.اون جاهم ادم به فنا میره دندونات خراب میشن پوستت خراب میشه هیکلت به هم میریزه حتی صداتم ممکنه خراب شه و هزارتامورد دیگه..خب من هیچوقت نمیتونم بفهمم که چرا ادم باید این همه بدبختی بکشه و یه نفرو با خودخواهی وارد این دنیا کنه که تازه بعدا همون بچه برگرده بگه چرا منو اوردین دنیا..این دنیا چی داره که یه نفر باید اضافه بشه بهش..هیچوقت فلسفه ی بچه دار شدن و نفهمیدم
اگه دلیل قانع کننده ای دارین به جز حس مادری و عششق فراوان بیان کنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جدای سختی هاَش بچه به آدم انگیزه میده . شیرینی هاش از سختی هاش کم میکنه . در آینده کمتر احساس تنهایی میکنی . به هر حال دوست جای خانواده رو تا حدودی میگیره .
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد