2777
2789
عنوان

خوب این حد خرج کردن پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 73 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اخه سربازه گناه داره .. حالا اگه خودش خواسته چیزی بگیره که میگیم هیچی دوست داشته خریده 

ولی بهش فشار نیار سربازه چون ..همین پول کافه رستوران ساده کم کمش ۶۰۰ تومن درمیاد

من دوست پسرم شاغله درامدشم خوبه ولی همزمان قرض و قله هم دارهولی نمیزارم چیزی بخره بخداتازه خودمم گاه ...

اشتباه میکنی 

مردا ارزش فداکاری رو ندارن

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بعدا که ولش می‌کنی یه پسره عصبی عقده ای میشه که به همه ضن اینو داره که تیغ زننن دوم پدر مادرت نمیگن از کجا آوردی سوم من سی. خورده ای سالمه سه سال با یکی بودم دختریم رو گرفت پول هم خرحم نکرد چون نمی‌ذاشتم صد ملیون برد ازم شما حالا فرق داری لابد تو خانواده ای بار آمدی ک نمیپرسن چی داری نداری والا من یه شکلات می‌بردم مادرم نفرین میکرد که نکنه دوست پسر داری ازش گرفتی حلال نیست

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

خو اشتباه می‌کنی عزیزم

نه چون اون مرد قراره برای من زندگی بسازه

تمام تمرکزش رو ایندمونه

چرا بخاطر خریدن نخریدن یه چیز ۵۰۰ تومنی نهایت ۲.۳ میلیون تومنی خودمو اونو درگیر کنم

همون رز لب یه میلیون تومنی؟؟؟

فک کنم دیشب یه تایپکی بااین مضمون دیدم

انصاف تون کجاست؟؟

خوبه داری میگی سرباره، دلم برای پسرا میسوزه گاهی اوقات همجنسای خودم خیلی بی رحم میشن گاهی!!!!

خب اره ولی حالا گوشی بخاد بگیره چطور میخوای ب خانوادت بگی

خودش هی میگه گوشیو.  تا میگم گوشیم هنگ می‌کنه ببخشید قط شد میگه برات میگیرم یکی منم گفتمش شک میکنن خانواده صب کن تا وقتی رسمیش کردیم نمی‌گیرم ازش گوشی بابا