2777
2789
عنوان

اندو دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندجا رفتم همشون گفتن دندون عقله

من درد دندون نداشتم یه هفته دنبال دکتر خوب بودم که واقعا درد نکشم چون شنیده بودم عصب کشی درد داره  اول دستیار نگاه کرد عکس قبلم گفت احتمال میدم عفونی باشه هفت جلسه هم طول بکشه نشون دکتر دادم گفت باز میکنم کاراش میکنم پانسمان میکنم دارو بخور یه هفته بعد بیا اون بماند که سرش خیس عرق شدم چندبارم مواد ضدعفونی زد حالم بد شد اون هفته اب خوردن هم سختم بود چه برسه جویدن چون فکم سنگین شده بود ورم کرده بود رفتم بهش گفتم گفت برای اندو هست

دکتری که برام ریشه دراورد گفت دندون عقل ارزش اندو نداره بخوای یکیش انجام داد پونزده میلیون هزینش میشه دیگه راست یا دروغ گردن خودش

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

شاید منظورش 6و 7 بوده... اخه دندون عقل را فقط باید کشید عصب کشی نمیکنن...

پس این چی نوشته؟؟

میدونی‌چیه چندجا رفتم دکتر گفتن کارمن نیست برو پیش متخصص..این دندون عقله

پیش‌متخصص که رفتم نوشت اندو

پس این چی نوشته؟؟میدونی‌چیه چندجا رفتم دکتر گفتن کارمن نیست برو پیش متخصص..این دندون عقلهپیش‌متخصص ک ...

احتمالا سرش شلوغ بوده اشتباه نوشته، در هر صورت دندون عقلت را بکش، کناریش را هم عصب کشی کن. 

من درد دندون نداشتم یه هفته دنبال دکتر خوب بودم که واقعا درد نکشم چون شنیده بودم عصب کشی درد داره ا ...

اره یه دکتر رفتم گفت یکیش ۱۴_۱۵

ولی امروز برام نوشتن دونه ای ۴ جدا از هزینه پر کردن و روکش.

الان شما چیکار کردید پس؟

احتمالا سرش شلوغ بوده اشتباه نوشته، در هر صورت دندون عقلت را بکش، کناریش را هم عصب کشی کن.

کنارش خراب نیس..فقط پر‌کردنی بود پر‌کردم

یدونه سمت چپ دندون اخر و یدونه سمت راست دندون اخر خرابن..که گفتن عقله و اندو میخواد.

ینی بکشم؟؟دوتاشم؟

اره یه دکتر رفتم گفت یکیش ۱۴_۱۵ولی امروز برام نوشتن دونه ای ۴ جدا از هزینه پر کردن و روکش.الان شما چ ...

من پارسال بود قیمت یادم نیست ولی پایین تر از مطب های خصوصی بود دیگه روکشش هم کردم

من دندون عقلم سالمه خداروشکر دستیارش اومد پرسید دندون عقل قیمتش چنده گفت بگو دکتر میگه عصب کشی دندون عقل ارزش نداره حالا قیمتش هم میخواین 15به بالا 

من پارسال بود قیمت یادم نیست ولی پایین تر از مطب های خصوصی بود دیگه روکشش هم کردممن دندون عقلم سالمه ...

کدوم دندون بود پس؟

جای خالیشو چیکارکنم اگر بکشم؟فکمم کوچیکه دندونام یکیشم نهفته هست

کدوم دندون بود پس؟جای خالیشو چیکارکنم اگر بکشم؟فکمم کوچیکه دندونام یکیشم نهفته هست

من دندون شیش فک پایین سمت چپ اندو کردم سمت راستش رو ریشه اش دراوردم هنوزم پر نشده ولی دندونام مرتب شده