2777
2789
عنوان

ورقه ریاضی دخترم افتضاح😭

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 39 پست

من هم بچه بودم دقیقا همین بودم 

بزرگ شدم رفتم روانپزشک و بهم گفت به خاطر اضطراب . 

حتما شما هم یه سر ببرید دکتر اگر مطمئنید تو خونه بلده ولی اونجا هیچی تو برگش نمی نویسه . 

من دارو خوردم و درست شدم و خیلی غصه می خورم که چرا بچه بودم نرفتم 

به عنوان کسی که به 20 گیر بودن معروف بود تو مدرسه میگم به بچه استرس ندید. من نابود شدم نتونستم حتی ک ...

استرس نمیدم میگم گور بابای کارنامه و خوب و خیلی خوب 

مهم نیست خودش ناراحت میشه و همچنین من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشم ناراحت میشه غصه میخوره منم نارامت میشم این یه مشکل بزرگه باید ریشه مشکل رو پیدا کنیم

بهش بگو 

دوسال بعد اصلا یادت نیست که امتحان ریاضی چند شدی 

باش حرف بزن بگو تو زندگی اتفاق های مهم تر امتحان ریاضی هم هست والا ما که بیست شدیم کجا دنیا رو گرفتیم 

استرس نمیدم میگم گور بابای کارنامه و خوب و خیلی خوب مهم نیست خودش ناراحت میشه و همچنین من

ناراحت نشو اصلاً مهم نیست. دیگه  من که تمام نمرات ریاضیم به معنی واقعی 20 بوده خدا شاهده نابود شدم، تهش اینه. تهش افسردگی گرفتم نتونستم خدا شاهده دیپلم رو به زور بگیرم الآن دوباره دارم میخونم تازه امتحان فرزانگان بده قبول شو اونجا دوباره اومدم بیرون، بعد تجربی، استرس دکتر روانپزشک قرص اعصاب 😭

نه خودش میخونه اما عجله میکنه زود تموم کنه

اعتماد به نفس بهش بده، دختر من همچین میگه من ریاضیم خوبه و فلان.با خودم میگم اینقدر باد میکنی ، نترکی بچه.

سوالات اصلا براش نخونین، بزارین حل کنه و آخر کاری ببینین.

حتی کاربرگها رو هم بگین حل کن، تهش چک میکنم.

یه کاری که من کردم و واقعا جواب داد، اولین دیکته که خیلی خوب گرفت، از مدرسه تا خونه هی گفتم مامان ممنون، برای من و بابات همچین دیکته ی خوبی نوشتی، خوشحالمون کردی و .... خداروشکر تمام دیکته هاش خیلی خوب شد، قشنگ حس میکنم اون گفتم خیلی روش اثر داره.

خودشم میاد، زود میگه باز برات دیکته خوب آوردم

فدای سرش عزیزم اصلا دعواش نکن استرس داره اصلا نباید اسم امتحان بذارن واسشون اینجوری بچه هشت ساله از ...

معلم سخت.گیره و زیاد باهاشون تمرین نمیکنم 

اصلا دعواش نمیکنم میگم مهم نیست 

میگم شاید من ایراد دارم کافی نیستم براش خوب یاد نمیدم

معلم کلاس دوم دخترم میگفت سخت ترین پایه اس از اول امدن خیلی چیزا یادشون رفته اضطراب میگیرن اسم امتحان براشون غوله .چند تا امتحان اول رو بهشون میگفت کاربرگ میدم حل کنید حتی چند تا امتحان گرفت بهشون اجازه داد مشارکتی حل کنن کاش معلمای فهمیده این مدلی تو ابتدایی زیاد بودن

اعتماد به نفس بهش بده، دختر من همچین میگه من ریاضیم خوبه و فلان.با خودم میگم اینقدر باد میکنی ، نترک ...

دیکته هاش عالی ان عااالی 

همه درسا فوق العاده اما تو این امتحان ریاضی و فارسی یکم ضعف داره اونم اینکه هم روی سوال رو نمیخونه هم عجله میکنه

معلم سخت.گیره و زیاد باهاشون تمرین نمیکنم اصلا دعواش نمیکنم میگم مهم نیست میگم شاید من ایراد دارم کا ...

کاربرا گفتن

پسر منم مشکلش همینه 

کلی هم مشاوره بردم

فقط اکثرا گفتن کنارش نشستی و سوال توضیح دادی باید جداش کنی و اینکه مدل امتحان براش شبیه سازی کنی

همتای مامانم بودم❤

2790
2778
2791
2779
2792