2777
2789
عنوان

عروسیمه نامزدم میگه بابات چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 83 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته شدم دیگه بخدا از این همه درگیری ل بابام میگم بابام میگ من ندارم بیشتر از این نمیتونم چقد امروز ...

چقد بدم میاد از این مردای که مثل زنا می‌مونن

اصصصصلا توجه نکن به حرفش

فردا دور برمی‌داره ،میشه مثل داماد خانواده همسرم،انتظار داره شکم بچه هاشم پدر زنش سیر کنه که ۲۵ ساله دارن سیرشون میکنن و بازم زبون اون درازه

بگو همینه که هست 

خدا شاهده من و همسرم رفته بودیم حلقه بخریم طفلک خیلی دستش خالی بود دید من یه حلقه معمولی برداشتم با اینکه از یه حلقه سنگین و نگین دار خوشش اومده بود ولی برای اینکه کار منو جبران کنه یه رینگ ساده برداشت

به من گفت برلیان بردار هر کدومو دوست داری ولی من دلم نیومد و یه نگین اتمی برداشتم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
چقد بدم میاد از این مردای که مثل زنا می‌مونناصصصصلا توجه نکن به حرفشفردا دور برمی‌داره ،میشه مثل دام ...

خوش بحالت 

من دیگ دیونه شدم از دست همه رفتارا و کلاس گذاشتنا

خوش بحالت من دیگ دیونه شدم از دست همه رفتارا و کلاس گذاشتنا

اصلا تحویلش نگیر تو این مورد

بگو زیاد حرف بزنی همون جهیزیه رو هم نمیارم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨