2777
2789
عنوان

برای عمل بینی چقدر توی نوبت بودید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2437 بازدید | 83 پست
اگر الآن اوکی هستین دیگه مشکل تنفسی نمیگیرین من خودم اوایلش داشتم دکترخودم و چندتا دکتر دیگه میگفتن ...

سپاس از پاسخ تون

مشکلی ندارم توی تنفس

البته چون خوب شستشو نمیدم گاهی مجبورم از دهان نفس بکشم 

حتا سه روز قبل هم ویزیت شدم، دکترم گفتن خوب شستشو نمیدی 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سپاس از پاسخ تونمشکلی ندارم توی تنفسالبته چون خوب شستشو نمیدم گاهی مجبورم از دهان نفس بکشم حتا سه رو ...

خداروشکر 

شستشو رو پشت گوش نندازین فقط برای تنفس نیست که مهمه 

می آید هر آنچه باید 🌱
اگر الآن اوکی هستین دیگه مشکل تنفسی نمیگیرین من خودم اوایلش داشتم دکترخودم و چندتا دکتر دیگه میگفتن ...

ببخشید میشه بگید ورم بینی تون چقدر طول کشید که بره؟

چه مدت دکتر بهتون گفتن چسب بزنید؟

خیلی‌ها برای دکترای معروف و خوب مجبور میشن توی نوبت بمونن، حتی تا یه سال! اگه واقعاً از کار دکتر مطمئنی و هزینه برات مسئله‌ای نیست، صبر کن، چون نتیجه خوبش ارزششو داره. 🙌

اما اگه نمی‌تونی اینقدر منتظر بمونی، می‌تونی:

1. با مطب صحبت کنی و توضیح بدی که همه‌چیز آماده‌ست و اگر کسی کنسل کرد، سریع جایگزین بشی. معمولاً توی لیست انتظار سریع‌تر نوبت می‌دن.
  2. پیگیری مداوم: گاهی اوقات با یه مقدار پیگیری و صمیمیت، نوبت رو زودتر می‌گیرن. 😉
  3. چند تا دکتر دیگه رو هم بررسی کن: ممکنه دکترای دیگه‌ای با تخصص بالا و نوبت‌دهی کوتاه‌تر باشن که هم نتیجه خوبی بگیری، هم کمتر منتظر بمونی مثل دکتر موسی علی احمدی که تو این کار خبره هستن.

در نهایت، اگه کار دکتر واقعاً عالیه، شاید بهتر باشه برای بهترین نتیجه صبر کنی. زیبایی یه تصمیم مهمه! 🌟