2777
2789
عنوان

دوستم گفتم مهر بچم به دلم نمیشینه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 50 پست
اخه ی مادر اینجوری نمیگه

میگن مادرایی هستن که بچه هاشونو نفرین میکنن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا برخلاف بقیه که خیلی تعجب کردن این موضوع غیرممکن نیست 

ممکنه این بچه رو زمانی حامله بوده باشه که زندگی روی روال نبوده یا حاملگی سختی داشته ممکنه شوهرش بهش کمک نکرده باشه ممکنه بعد از زایمان افسردگی گرفته باشه ولی کسی درکش نکرده باشه ممکنه اومدن این بچه مانع رسیدن به بعضی از آرزوهاش شده باشه ممکنه بچه رو ناخواسته حامله شده باشه 

خیلییی دلایل وجود داره برای اینکه بچشو دوست نداشته باشه 

باید بره پیش روانشناس تا حلش بکنه

عحب!

ببین لابد زشته بچه ههاخه منم زشت بودم مادرم منو دوس نداشت ولی خواهر کوچیکمو دوس داشت

تگت کردم آبی نشد 

در گوگل بنویس تبادل نظرهای سایوجان : برو تاپیک : همیشه فکر میکردم بی طالع و بی شانسم تا اینکه 

صفحات پاپیکام کمه کلا ۶ صفحه س 

یایوجان خودمم به تازگی تعلیق یکطرفه شده

باشه

اینم ممکنه موثر باشه شاید 

تو قبلی تگم آبی نشد خودم میگم 

در همون کاربری سایوجان : تاپیک : طالع بینی ازدواج : ص ۱ یا ۲ : یه عکس خاکستری + عکس مکه هست ( رزق و روزی در شهر یا قریه ی محل زندگی چطور است از لحاظ رزق و روزی { و بخت و اقبال و شانس } 

اسم شناسنامه ای شخص و مادرش : در پست قبلتر ( شرایط و تفاسیرِ اسامی شناسنامه ای رو گفتم } 

۲ اسم را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را ÷ بر ۴ میکنیم : باقیمانده اگر ۱ بیاد : تعب و سختی در آنجا باشد { تعب یعنی سختی بدنی مثلا زیاد کار کنه با درآمد کم ، یادتو زندان باشه ؛ بدنش در سختی باشه } 

باقیمانده اگر ۲ بیاد : متوسط میگذرد .

باقیمانده اگر ۳ بیاد : رزق و روزی دار شود .

باقیمانده اگر ۴ یا همون ۰ بیاد : سلامتی و خوبی و کامرانی باشد 

گاهی آدم خسته میشه از بچه بدش میاد دلش میخواد اصلا نشنوه صداشو نبینتش ولی یذره ک اعصابت آروم میشه دلت براش تنگ میشه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

وا مگه میشه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝