2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت از روی عکس ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 73 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا🥹😍یه عکس هم صفحه ۳ تاپیک گذاشتم میشه اونم ببینی؟

اره پسره از چونش و پیشونیش مشخصه 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

دورش بگردمممم🥹🤍الان غش میکنم از ذوق😂😍مرسی عزیزم😘❤️

ای جان انشالله سالم بغلش کنییی😘😘

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

یه عکس دیگه دارم فقط از جمجمه ش هست الان اونم میفرستمموها حس میکنم مقدارش همونه ولی رشدش انگار یکممم ...

کلآ توی نت هم بزنی اگر پسر باشه مینویسه از هفته ی هفتم بارداری رشد موها بیشتر و رنگشون هم تیره تر میشه. من خودم سر پسرم توی هفته ی هفتم دیدم که منی که کلآ بدنم مو نداشت حالا چنان موهای مشکی و پر و بلندی به هم زدم که به قول دختر خواهرم میگه خاله تو اون موقع از توی دماغت هم مو زده بود بیرون. البته شاید در مورد همه صدق نکنه ولی چیزی که توی نت نوشته بود در مورد من صدق کرد از نظر علمی منظورمه ها. از نظر علمی چون توی هفته ی هفتم داره آلت تناسلی جنین بیرون میاد تازه، بنابراین هورمون مردانه ترشح میکنه جنین از خودش و این روی مادر تآثیر میذاره به صورت ازدیاد موهای بدن مادر.

بعد من بچه ی اولم که دختر بود کلآ احوالم یک مدل دیگه بود دومی که پسر شد کلآ یه چیز متفاوت با اولی بود حالاتم.

کلآ توی نت هم بزنی اگر پسر باشه مینویسه از هفته ی هفتم بارداری رشد موها بیشتر و رنگشون هم تیره تر می ...

اخی😍

ببخشید ولی من قبلا اپلاسیون میکردم بعد بارداری شیو میکنم…

برای همین فکر کردم طبیعیه که مو بیشتر و مشکی تر بشه

حالا نمیدونم دیگه بخاطر شیو یا بارداریه به این مورد توجه نکرده بودم😅

ولی از وقتی باردار شدم ناخنام رشدشون خیلی خوب شده و محکم شدن

اهاا درستههر چی خدا بخواد مهم اینه که صحیح و سالم باشه🥹🤍چون بچه اوله خیلی‌ کنجکاوم وگرنه هرچی باشه ...

ان شاءالله صالح و سالم باشه هر چی خدا مقدر کرده همون شده فقط ما بندگان بی علم خدا ازش خبر نداریم