ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه عکس دیگه دارم فقط از جمجمه ش هست الان اونم میفرستمموها حس میکنم مقدارش همونه ولی رشدش انگار یکممم ...
کلآ توی نت هم بزنی اگر پسر باشه مینویسه از هفته ی هفتم بارداری رشد موها بیشتر و رنگشون هم تیره تر میشه. من خودم سر پسرم توی هفته ی هفتم دیدم که منی که کلآ بدنم مو نداشت حالا چنان موهای مشکی و پر و بلندی به هم زدم که به قول دختر خواهرم میگه خاله تو اون موقع از توی دماغت هم مو زده بود بیرون. البته شاید در مورد همه صدق نکنه ولی چیزی که توی نت نوشته بود در مورد من صدق کرد از نظر علمی منظورمه ها. از نظر علمی چون توی هفته ی هفتم داره آلت تناسلی جنین بیرون میاد تازه، بنابراین هورمون مردانه ترشح میکنه جنین از خودش و این روی مادر تآثیر میذاره به صورت ازدیاد موهای بدن مادر.
بعد من بچه ی اولم که دختر بود کلآ احوالم یک مدل دیگه بود دومی که پسر شد کلآ یه چیز متفاوت با اولی بود حالاتم.