2777
2789
عنوان

مستاجر

133 بازدید | 15 پست

بخاطر کارم شهر دیگه اومدیم و الان‌مستاجرم

عجله ای گرفتیم و گرونه

حالا اداره بهمون خونه میده 

صاحب خونه قبول میکنه پاشیم؟

همسرم روش نمیشه بگه بهش

چهارماهه نشستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا بگه خودتون مستاجر پیدا کنید 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

بهش بگید اگه قبول نکرد بشینید...احتمالا قبول کنه

منم‌همینو میگم همسرم میگه اخه جطور بگم

درحالیکه مستاجر ما هروقت دلش میخواست خالی میکرد و ما هم هیچی نمیگفتیم

طبق قانون مسناجر هروقت بخواد میتونه پا شه

همین گرفتاری که مستاجرمون برای ما درست کرد...

شهریور قرارداد بست الان میگه میخوام برم شهرمون...

این موقع سال مستاجر پیدا نمیشه  اخه .بعد توقع داره پولش رو بدم اونم بره من بمونم و خونا ای که دیگه سال اجاره ش از تابستون که فصل جابجایی هست می افته وسط زمستون که مستاجر پیدا نمیشه و پیدا هم بشه زیر قیمت می خوان....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
همین گرفتاری که مستاجرمون برای ما درست کرد...شهریور قرارداد بست الان میگه میخوام برم شهرمون...این مو ...

همسر منم همینو میگه

میگم‌پول پیش بمونه دستش هروقت مستاجر پیدا کرد میده

لاقل اجاره ندیم

منم‌همینو میگم همسرم میگه اخه جطور بگمدرحالیکه مستاجر ما هروقت دلش میخواست خالی میکرد و ما هم هیچی ن ...

نه این طور نیست طبق قانون هر وقت بخواد....پس قرار داد برا چیه

طبق قانون اگه یکماه زودتر بگه وقت داشته باشه صاحب خونه پول پیشش رو جور کنه . بعدم نصف مبلغ کرایه ی هرماه رو باید بده تا پایان مهلت قراردادشون

واقعا؟؟؟؟

همه فقط تیکه ی اول قانون رو میگن که یکماه زودتر بگم برم....

ولی تیکه دومش که اگه مستاجر پیدا نشه... مثل الان که فصل جابجایی نیست رو نمی گن.

من که واقعا اینقدر از مستاجرمون ناراحتم فقط جلو خودم گرفتم نفرین نکردم.چون همه ی برنامه های مالی مون رو ریخت بهم

اونوقت مستاجر ما هرموقع میخواست بره والله میرفت

اخه بدموقع اس بنده خدا باید پول پیشتون رو پس بده

برا ما ک اینجوری بود میگفت یکی رو پیدا کن جای خودت بیاد تا پول پیشت رو بتونن پس بدم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم