2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه😘بی بی چکت چقد جدیده واسم😎😎😎😎ندیده  بودم تا حالا این مدلی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دلم درد میکنه این از همش بیشتره،یهو تیر میکشه...درد سینه هم هست... و خستگی...

درد سینه و تیر کشیدن زیر دل از علائم بارداری هست ،بیبی چکتم که مثبته 

انشالله که بارداری گلم

چیزهایی که دست کم میگیریم کس دیگری برای بدست آوردنشان رازو نیاز میکند

منم امروز بیبی چک زدم ولی منفی بود .البته 4 روز مونده به موعد پری ،ولی طاقت نیاوردم تا اون موقع .نمیدونم اگه آز بدم اگه باردار باشم الان نشون میده یا نه

منم امروز بیبی چک زدم ولی منفی بود .البته 4 روز مونده به موعد پری ،ولی طاقت نیاوردم تا اون موقع .نمی ...

من سی ام آبان پری شدم،روز 29آذر رفتم آز که گفت نه مثبته نه منفی و باید پس فردا دوباره برم،چند روز صبر کن بعد برو آز که مطمئن تر باشه

من سی ام آبان پری شدم،روز 29آذر رفتم آز که گفت نه مثبته نه منفی و باید پس فردا دوباره برم،چند روز صب ...

میدونم باید صبر کنم ولی این روزا انقدر دیر میگذره که طاقت ندارم دوست دارم زودتر برم آز بدم 

منم 8 آذر پری شدم چند روز پیشم یه کم لکه بینی داشتم ولی زود قطع شد ،نمیدونم لک لانه گزینی بود یا نه

میدونم باید صبر کنم ولی این روزا انقدر دیر میگذره که طاقت ندارم دوست دارم زودتر برم آز بدم  من ...

آره میدونم چقد دیر میگذره،این یه هفته هم برا من خیلی بد بود،همش خودمو با بی بی چک سرگرم کردم...

😂😂😂😂