همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
متفاوته هم آدم خوب هست هم آدم بد مثل همه ی قومیتای دیگه
ولی لرا چون جنوب زندگی میکنن و خلق و خوی جنوبی دارن زنشون باید آشپزیش خوب باشه خودشونم کباب میزنن اصن ماه
نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆
نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆
اونایی که من دیدم خیلی مدعی بودند و مدام تیکه مینداختن با اینکه خودشون هیچی نبودند.فکر اینکه با همچین آدمایی بخوام زندگی کنم حالمو بد میکنه.نه قیافه داشتند نه عرضه نه پول ولی خیلی خودشونو عالی تصور میکردند پلشتا