2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کرم خواهرم کرم😂

دخملم خوابیده بااینکه خستم ولی بیدارم الان باید خواب میبودم🤣جالبه من فرداش حرص میخورم چرا زودتر نخوابیدم😐😬

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

بیبی چکم مثبته چون :))))

ببین سقط مطمئن خیلی دردسر داره و کم پیدا میشه 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

واااییییی مباااارک باشه 😍🤩

ممنونم گلم 

نمیدونم خوشحال باشم یا ناراخت

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

سلام من دیشب عروسی بودم ساعت۱۲ تموم شد بعد ما دخترا مهمونی دعوت بودیم بعدش خونه فامیلشون

منو دوستام رسیدیم یهو دیدم هیچ کفشییی بیرون نی فک‌کردم اشتباه اومدیم یهو در بازشد ی خانم میانسال بود گفت درست اومدی عزیزم و اینا

خواستم کفشمو درارم گفت عزیزم با کفش بیا تو قشنگم منم کفشم گلی بود بارون باریده. بود گفتم اخه گلیه گف فداسرت عزیزم رفتم تو دیدم همه دخترا با کفشایی ک تو تالار. پوشیدین رو فرش این خانمه ان فرششم سفید بوداااااا اما ما دخترا ی ساعته سیاهش کردیم😂😂😂😂 تفصیر خودش بود اخه ولی خب منم ازخدام بود چون واقعا سختمونه بعد عروسی بی کفش بررقصیم

شما تا حالا با کفش رفتیم بعد عروسی