2777
2789
عنوان

گرفتن حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 62 پست
آن شاالله عزیزم به امید خداحتما حاجتتو میگیری بسپارش به خدا متوسل کن،غمت نباشه درست میشه حتما

😭😭😭😭اشکم ریخت برام دعاکن مرسییی عزیزممم خدابه ابروی حضرت زهرا حاحت همه روبده

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چله برای شهید نوید صفری گرفتم اما هنوز نتیجه نداده خیلی ناامید شدم مگه میشه شهدا مارو دست خالی بر ...

من حاجتمو گرفتم‌

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

[QUOTE=369249516]😭😭😭😭اشکم ریخت برام دعاکن مرسییی عزیزممم خدابه ابروی حضرت زهرا حاحت همه روبده[/QUOTE

ان شاالله حاجت روا میشی

فقط بگو خدایا مارو به خودمون واگذار نکن وعاقبتمون رو بخیر کن

هیچ چیزی بالاتر از عاقبت بخیر نیست

شما هم مطمئن باش وشک نکن که خدا جوابتو میده 

ساعت خدا با ساعت ما بنده ها فرق می‌کنه صبور باش 

[QUOTE=369249516]😭😭😭😭اشکم ریخت برام دعاکن مرسییی عزیزممم خدابه ابروی حضرت زهرا حاحت همه روبده[/Q ...

صددرصد😭😭توکل بخودش

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من چله برای شهید نوید صفری گرفتم اما هنوز نتیجه نداده خیلی ناامید شدم مگه میشه شهدا مارو دست خالی بر ...

هیچ نشونه ای ندیدی؟

من ماه محرم تا اربعین زیارت عاشورا به نیتشون خوندم درسته خود حاجتم روا نشد ولی قشنگ یه سری چیزا در مورد اون حاجتم حل شد انگار زمینه سازی شد،بعدچله دوم رو هم شروع کردم🫠

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

اسی جون با اجازه یه سوال دارم حالم خوب نیست ..خواب خوبی ندیدم تعبییرش خییلی بده اما نمیدونم میگن تو ...

صدقه بده عزیزم،در حد توانت صدقه بده 

دفع بلاست و خیلی اثر داره

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع ...

عزیزم یه بار اینو گفتی همه خوندن صلوات هم فرستادن دیگه چرا اسن همه ریپ میزنی به همه🫠🤦🏻‍♀️

هیچ نشونه ای ندیدی؟من ماه محرم تا اربعین زیارت عاشورا به نیتشون خوندم درسته خود حاجتم روا نشد ولی قش ...

نه بابا هیچ نشونه ای.....الکی خوندم اصلا 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

هیچ نشونه ای ندیدی؟من ماه محرم تا اربعین زیارت عاشورا به نیتشون خوندم درسته خود حاجتم روا نشد ولی قش ...

۱۲سال منتظر یه اتفاق بودیم بارها مرز رسیدن بهش بودیم ولی نمیشد زیارت،  دعا، هر چی بگی انجام دادیم پیش خیلی از آدمایی که اهل معنا هستند رفتیم همه میگفتن درست میشه ولی زمانش باید برسه. ۱۲سال انتظار خیلی سخت بود خدا رو شکر پریروز خبر خوش بهمون رسید

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

۱۲سال منتظر یه اتفاق بودیم بارها مرز رسیدن بهش بودیم ولی نمیشد زیارت، دعا، هر چی بگی انجام دادیم پی ...

پس هنوز زمانش نرسیده بوده،الهی شکر که بهش رسیدین،خوشحال شدم براتون 😍❤️❤️