2777
2789
عنوان

گرفتن حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید متوجه نشدم چی نوشتی)سوردم نائب؟!)

زیارت عاشورا هدیه به نوید صفری زاده حسین قربانی 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

سلام،نذر کن هفت سه شنبه سفره موسی بن جعفر بندازی آن شاالله به خواست خدا وشفاعت حضرت موسی بن جعفر حاجت میگیری

من از همین سایت دیدم و انجام دادم 

واقعا به نظرم معجزه می‌کنه

اصلا هم کاری نداره برای خودت تنها هم میتونی بندازی، نیازی نیست اشخاص دیگری هم باشند

ببخشید میشه بگید چجوریه؟

۱- خواندن زیارت، چهل روز پشت سر هم و مستمر باشد.
۲- خانم‌های محترمه در ایامی خاص که نمی‌توانند نمازها را به جای ‌آورند، در آن روزها یکی از نزدیکان و آشنایانشان را راضی کنند به جای آنها این زیارت را به جای آورد تا چله و استمرار چهل روزه منقطع نشود.
۳- همه زیارت و دیگر اعمال باید یکسره و بدون فاصله خوانده شود؛ یعنی نباید زیارت و اعمالش را تقسیم کرد و بخشی را در ساعتی و بخشی دیگر را در وقتی دیگر انجام داد.
۴- کلمات و عبارات صحیح و درست ادا شود.
۵- حرف نزدن در بین خواندن زیارت عاشورا (بعضی می‌گفتند با توجه به طولانی بودن این عمل، در صورت ضرورت ان شاءالله حرف‌های ضروری خللی ایجاد نمی‌کند).
* سایر مسائلی که بهتر است در چله زیارت عاشورا مورد توجه قرار گیرد اما اگر مقدور نشد، ان شاءالله مشکلی نیست:
۱- اولین روز از چله زیارت عاشورا، چهارشنبه باشد.
۲- این زیارت روزها خوانده شود؛ یعنی از صبح بعد از طلوع آفتاب تا عصر قبل از غروب آفتاب. (بعضی‌ها رعایت این شرط را لازم برشمرده‌اند).
۳- به جز همسر و اعضای خانه، دیگران از این چله باخبر نشوند.
(حاج آقا تأکید می‌کرد قبل از شروع بهتر است همسر را در جریان بگذارید و او را نیز توجیه کنید تا حد امکان دیگران از این امر مطلع نشوند).
۴- در این چهل روز، هر روزه به نیت سلامتی حضرت بقیه‌الله امام زمان (عج) صدقه‌ای پرداخت شود

- صد مرتبه تکبیر می‌گویید. (الله‌اکبر)
۲- لعن و سلام‌های زیارت عاشورا را یک بار می‌خوانید؛ یعنی از «اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و …» تا انتهای «السلام علی الحسین و علی علی‌بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین».
(این دو بخش در قسمت‌های پایانی زیارت عاشورا قرار دارد و قبل از هر دو بخش نوشته است: پس صد مرتبه می‌گویی: … اما شما در این قسمت، این دو فقره معروف به لعن و سلام را فقط یک مرتبه می‌خوانید).
۳- خواندن زیارت عاشورا از ابتدای زیارت تا ابتدای این دو فقره لعن و سلام.
۴- خواندن دو رکعت نماز به نیت هدیه به حضرت اباعبدالله الحسین (ع).
۵- دوباره صد مرتبه تکبیر گفتن.
بخش دوم:
خواندن زیارت عاشورای امام حسین (ع) به همان روشی که در مفاتیح الجنان آمده است؛ یعنی زیارت عاشورا را از ابتدا تا انتها با همان صد لعن و صد سلام که در متن زیارت مکتوب است می‌خوانید. به هیچ وجه دو رکعت نمازی را که بعد از زیارت وارد شده است، یادتان نرود؛ زیرا این دو رکعت نماز، از اجزای زیارت عاشورای امام حسین (ع) محسوب می‌شود و باید خوانده شود

یکی از شرایط استجابت این چله توبه هست. برگشت از گناهان گذشته، نوعا افراد یک توبه زبانی برای این چند روز می کنند و بعد در نظر دارند پس از این چله دوباره آن گناه را انجام بدهند!، خب این توبه نشد؟!. بیشتر استهزاء خود هست. باید واقعا توبه از موسیقی حرام، بدحجابی  و… داشت. اگر این توبه حاصل نشده باشد، خب همین نگاه عامل عدم استجابت دعا هست.

یکی از شرایط اصلی استجابت دعا ترک گناه و ترک مخالفت با دستورات خداوند متعال هست، گناهانی که گاهی قبح خودش را نزد برخی از دست داده و آن را گناه نمی دانند و بعد می گویند خواندیم، نشد!. خب موانع را برای دریافت فیض الهی آماده نکرده و اینگونه ادعا می کند.

گناهانی مثل دیدن تصاویر حرام، گوش دادن به موسیقی، ارتباط با نامحرم،  دست دادن به نامحرم، بد حجابی و بد پوششی ، گناهی مثل دوست داشتن اهل گناه (گاهی یک رفیق و دوست اهل گناه، یا علاقه به یک اسطوره که ظالم یا گنهکار هست)،  استفاده از مال حرام، استفاده از مال خمس داده نشده، ستم کردن به مردم و کمک کردن به ستم‌کاران،  نافرمانی از پدر و مادر و آزردن آنها، بریدن از خویشاوندان مومن،  ترک امر به معروف و نهی از منکر،  سبک شمردن نماز و … همه این گناهان بین ما و استجابت دعا فاصله می اندازد!».

سلام،نذر کن هفت سه شنبه سفره موسی بن جعفر بندازی آن شاالله به خواست خدا وشفاعت حضرت موسی بن جعفر حاج ...

خیلی ممنونم ازت ک بهم گفتی ایشالا حاجت روا بشی♥️

ولی این سفره چیزای خاصی باید داشته باشه؟

دعا و اینا نباید بخونم؟

خیلی ممنونم ازت ک بهم گفتی ایشالا حاجت روا بشی♥️ولی این سفره چیزای خاصی باید داشته باشه؟دعا و اینا ن ...

عزیزم هفت سه شنبه این کار انجام بده

به نیت حضرت موسی بی جعفر یه سفره پهن کن وداخلش نون پنیر و سبزی بزاربه مقداری که خودت دوست داری همراه یدونه تسبیح وقرآن

بعد به ازای هر یک حاجتی که داری یدونه شمع روشن کن

ویدونه دعای توسل برای حاجاتت بخون

ایشون باب الحوائج هستن

امید داشته باش مطمئن باش حاجت روا میشی

این سفره شاید ده دقیقه وقتتو بگیره ولی واقعا جواب میده

برو اولین تاپیکمو بخون اونجا نوشتم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
نماز و قرآن

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

زیارت عاشورا هدیه به نوید صفری زاده حسین قربانی

من چله برای شهید نوید صفری گرفتم اما هنوز نتیجه نداده خیلی ناامید شدم مگه میشه شهدا مارو دست خالی برگردونن! 💔

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

چله حق شناس معجزه میکنه

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم.