2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم ک مشکل داره رویایی فکر نمیکنه.برای من با اینهمه مسکل ترکیه هم مثل بهشتهسطح تفکراتت فقط

اولن که ترکیه اصلا پناهنده قبول نمیکنه عین اروپا نیست که بگیم برای پناهنده ها بهشت هست اگه میتونی تو یک کانکس با هشت تا افغانی زندگی کنی با غذا های داغون مامور های گند اخلاق که خدا پشت پناهت ! 

ادم ک مشکل داره رویایی فکر نمیکنه.برای من با اینهمه مسکل ترکیه هم مثل بهشتهسطح تفکراتت فقط

عزیزم اینارو ول کن 

میتونی از مرز ارمنستان بری گرجستان 

ترکیه بدرد نمیخوره البته اگه ترک هستی ترکیه بهتره اما اگه نیستی اونجا برات جهنم میشه خیلی مردمشون فاشیست هستن 

دختر مازندرانم

۲۳حالم ازشون بهم میخوره میخام ب قتل برسونمشون.اونقدر مشکلات زیاده از ریشه مشکل دارم باهاشون

من یه دختر داداش دارم  متولد ۸۷ خب وقتی ۳سالش بود مادرش بدون اینکه طلاق  ناپدید شد  خلاصه پزشکی قانونی و ببپارستان و هرجا رو بگی گشایم دنبالش  دختر عموم بود حامواده عموم از ما شکایت کردن ولی چون خانواده ما سرشناس و مومنن   کل همسایه  اومدن دادگاه شهادت دادن و ما سند یه خونه رو گرو گذاشتیم  داداشم ازاد شد خلاصه  این دختر بچه رو مادرم بزرگش کرد ۷ساله بود ک داداشم زن گرفت و گفت یه دختر دارم زنشم قبول  کرد خلاصه عقد کردن و دخترشون رفت پیششون   داداشم ک میرفت سرکار این دختر داداشمو میگرفت میزد  خونخداداشم طبقه  اول بود حیاط داشت طبقه بالا صاحب خونه بود  بعد  اینا کوچه پشتی ما میشستن یه روزی همسابه ها اومدن جلو درمون ک بیایید بهزیستی اومده  نوه تون و ببره رفتی دیدیم همسایه ها زنگ زدن بهزیستی گفتن این زنه یعنی زن داداشم صبح تا شب بچه رو میزنه صاحب خونشونم گفت هر روز یه تشت اب سرد میزاره جلو بچه ۷سال تو حیاط تو سرما میگه بشین لباس بشور بعد زن داداشم دوماهه باردار بود مادرم دختر داداشم اورد  خودش بزرگ کرد الان ۱۶سالشه پرخاشگره ب همه فحش میده  عصبیه کلا ݝیرقابل کنترله

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •