2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 35 پست
اره بخدا حتی مشاورم رفتم گفت باشه اومد کار خودشو انجام داد

ادم لجبازی هست بهترین کار اینه که شما فعلا کوتاه بیایی صبر کنی تا خودش کم‌ کم درست شده 

اصلا به طلاق فکر نکن 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

کاش مشاوره برین اینجوری بهتره زندگی حیفه بخاطر خانواده جدا شین

رفتیم مشاور به شوهرم گفت مقصره وقرار شد ازین به بعد رفت وآمد کنیم ولی بعدش محل نداد کار خودشو کرد 

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم لجبازی هست بهترین کار اینه که شما فعلا کوتاه بیایی صبر کنی تا خودش کم‌ کم درست شده اصلا به طلاق ...

دقیقا لجبازه یک ساله صبر کردم بهتر نشده هیچ بدتر شده

میشناسمش دلش میخاد خانوادم بیان معذرت خواهی اینم هرچی دلش میخاد بگه راحت شه 

دقیقا لجبازه یک ساله صبر کردم بهتر نشده هیچ بدتر شدهمیشناسمش دلش میخاد خانوادم بیان معذرت خواهی اینم ...

ای بابا عجب ادمیه 

مگع خانوادت چکار کردن که بخوان بیان معدرت خواهی کنن ازش ولش کن فعلا محلش نده 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

دقیقا لجبازه یک ساله صبر کردم بهتر نشده هیچ بدتر شدهمیشناسمش دلش میخاد خانوادم بیان معذرت خواهی اینم ...

من تایپکاتو خوندم بنظرم خوبیاش بیشتره حیفع جدا شی باهاش بساز انشالله اونم درست شده دوتا بچه دارین 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

من تایپکاتو خوندم بنظرم خوبیاش بیشتره حیفع جدا شی باهاش بساز انشالله اونم درست شده دوتا بچه دارین

بخدا من نمیخام خودش دنبال دعواست من همش سکوت میکنم همش تیکه میندازه به خانوادم از خانواده زن دوستاش تعریف میکنه

بخدا من نمیخام خودش دنبال دعواست من همش سکوت میکنم همش تیکه میندازه به خانوادم از خانواده زن دوستاش ...

من خودم جدا شدم بچه هم دارم من وضعیتم جوری بود که مشاورهای زیادی رفتیم گفتن جدا شو در حدی نیستم که بخوام راهنماییت کنم ولی خوبی بدی همسرت سبک و سنگین کن وقتی خوبیش بیشتره جدا نشو 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

محل نمیدم ولی منو شکنجه روانی میده

بهترین کار اینه که اهمیت ندی بهش اون میخواد حال تو رو بگیره با رفتار و حرفاش ولی توام پروتر از اون باش ذره ای برات اهمیت نداشته باشه رفتارش به خودت بچهات رسیدگی کن بزن برقص خوشحال باش......مطمئن باش اگر اینجوری رفتار کنی نتیجه میگیری 

من خودم جدا شدم بچه هم دارم من وضعیتم جوری بود که مشاورهای زیادی رفتیم گفتن جدا شو در حدی نیستم که ب ...

خوبیش بیشتره ولی منم شخصیت دارم توهیناش خیلی اذیتم میکنه 

بهترین کار اینه که اهمیت ندی بهش اون میخواد حال تو رو بگیره با رفتار و حرفاش ولی توام پروتر از اون ب ...

دقیقا ولی وقتی میگه بچه هارو نبر خونه پدرت راه حل درست چیه

من خودم جدا شدم بچه هم دارم من وضعیتم جوری بود که مشاورهای زیادی رفتیم گفتن جدا شو در حدی نیستم که ب ...

ای جانم انشاا... همیشه خوش باشی اگر برگردی عقب جدا میشی یانه

دقیقا ولی وقتی میگه بچه هارو نبر خونه پدرت راه حل درست چیه

بازم بیخیالی در پیش بگیر بگو باشه چند بار برو بچهارو نبر خودش درست میشه اون داره از بچها سواستفاده میکنه توام جوری رفتار کن که برات مهم نباشه 

بازم بیخیالی در پیش بگیر بگو باشه چند بار برو بچهارو نبر خودش درست میشه اون داره از بچها سواستفاده م ...

باشه امیدوارم نتیجه بده مرسی از راهنماییت