2777
2789
عنوان

حس زشتی میکنم چجوری نجات پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا شده یه ماه خوشکل تو اسمون ببینی بخوای ازش عکس بگیری فقط یه نقطه سفید بیوفته یا هرکار کنی نتو ...

بخاطر مشکل بد عکسی چقدرگریه میکنم پقدر افسرده شدم

مجبورم از کسی کا دوسش دارم بگذرم

اخ دلم آتیش داره میگیره

بخاطر یه عکس باید تا اخر عمر تنها باشم

میدونم پسره چیزی نمیگه ولی گناه داره ابروش جلو خانوادش میره💔💔💔💔💔💔چیو چطور بهونه کنم ازش جداشم اخه

اون لیاقتش این نیس زنش بیریخت بیفته🥺🥺😔😔😔

بخاطر مشکل بد عکسی چقدرگریه میکنم پقدر افسرده شدممجبورم از کسی کا دوسش دارم بگذرماخ دلم آتیش داره می ...

فداتشم من که مطمعنم تو خیلی قشنگی عکساتم خودت روش خیلی حساسی  و بیش از حد دقیق میشی مثلا انقد صدبار به عکس نگاه میکنی که قیافت توش کجو کوله بشه چهرت مشکلی نداره اعتماد بنفست خرابه وگرنه اونم خوشحاله که با تو هست وگرنه پسر با کسی که نخوادش نمیمونه

هرچی بیشتر دنبال زیبایی بدویی بیشتر حس میکنی زشتی و احساس کمبود بهت دست میده

برای زیبا بودن  نیاز نیست همه چیت کامل باشه انقدر خودتو زجر نده قربونت برم گناه داری

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

فداتشم من که مطمعنم تو خیلی قشنگی عکساتم خودت روش خیلی حساسی و بیش از حد دقیق میشی مثلا انقد صدبار ...

خیلی نیاز داشتم به این حرفا

خدا خیرت بده عزیزدلم ان شاءالله همیشه خوشبخت باشی

درسته من اعتماد بنفسم ندارم روش کار میکنم 

تا ببینیم چی پیش میاد❤❤😘😘

خیلی نیاز داشتم به این حرفاخدا خیرت بده عزیزدلم ان شاءالله همیشه خوشبخت باشیدرسته من اعتماد بنفسم ند ...

مرسی عزیزدلممم حقیقت بود

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...