2789
عنوان

💔💔😭😭😭بمیرم من

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 81 پست

پاشو ما هم زیاد برا يه نمره گریه کردیم الان می‌فهمیم چقدر تباه بودیم بی خیال 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

عزیزم همسن پسر منی منم جای مامانت 

اگر ریاضی فیزیکت ضعیفه تغییر رشته بده برو انسانی چون واقعا اذیت میشی 

من خودم دوران دبیرستان ریاضی فیزیک شیمی افتضاح بودم فارسی عااالی 

ولی رفتم تجربی واقعا زجر کشیدم تا دیپلم گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همسن پسر منی منم جای مامانت اگر ریاضی فیزیکت ضعیفه تغییر رشته بده برو انسانی چون واقعا اذیت می ...

من تجربی رو دوس دارم تو تونه سخت ترین نمونه سوالارو حل میکنم دلی امتحانو خراب میکنم

اقبال قشنگ باشه هم کلاسی من دوسال افتاد همیشه تو خیابون بود. با این پسر اون پسر الان حسابدار کارخونه شده منم که مثل خر میخوندم بی کار 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

من تجربی رو دوس دارم تو تونه سخت ترین نمونه سوالارو حل میکنم دلی امتحانو خراب میکنم

چرا عزیزم ؟یعنی استرس داری موقع امتحان ؟بیشتر غلط هات از چه قسمت‌هایی بوده ؟

آزمون آزمایشی ثبت نام کردی ؟تستی یا تشریحی 

از اول سال خوندی؟!مفهمومی یاد گرفتی؟!

روش های مختلف مطالعه رو انجام دادی؟!

خلاصه نویسی کردی؟!

تو‌بقیه درس ها جبران کن،حتما میتونی 

و این هم در نظر داشته باش استعداد و‌توانایی هرکس تو یه چیزه خودت رو باکسی مقایسه نکن 

راستی نوبت اول دهم نهاییه؟!اگه نهایی نیست کوچکترین اهمیتی نداره