2777
2789

عزیزم پسرم داشت یمدت روزی چند بار یه حبه سیرو زخمی کن آبش دربیاد بمال روش میره فریز نکن وحشتناکه دردش بیشتر هم میشه.یا هم سیر ناشتا بخور.

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

عزیرم من بچه بودم روی دستم  دراومده اونم چقدر زیاد بعد پدر مادرمم ک بالایرم نبودن منم یه روز چون تو مدرسه خیلی اذیت میشدم یه میخو داغ کردم زدم روشون نمیدونم همون اولی ک دراومده بود حسابی داغ کردم خودش خوب شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجای صورتته؟ ریزن؟ من رو دستم داشتم درشت میشد واقعا دلم میخواست انگشتامو قطع کنم😞 خیلی بده

رو گونه و چنتا نزدیک گردنم 

خیلی ریزن عادی معلوم نیس 

کرم آرایشی میزنم مشخصه

البته قبل فریز بدتر بود 

الان بهتره ولی باز برگشت

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

منم زگیل داشتم حتی یدونه رو انگشت اشاره ام در اومد خیلی ریز بود رفتم کرایو کردم بعد چند وقت دیدم شد اندازه عدس،رفتم دکتر گفت باید فریز کنی دوباره ولی تضمینی نیست شاید بزرگتر بشه،ترسیدم انجام ندادم،ولی یه کار دیگه کردم ترکیب سرکه سیب و دارچین رو استفاده کردم و بعد دو هفته کامل رفت و دیگه هم در نیومد شکر خدا

رو گونه و چنتا نزدیک گردنم خیلی ریزن عادی معلوم نیس کرم آرایشی میزنم مشخصهالبته قبل فریز بدتر بود ال ...

میگن ایمنی بدن پایین باشه باز در میان. من رفتم یه دکتره سوزوند بدتر شد چند تا دیگه دراورد، قطره گرفتم زدم افتادن خدا کنه باز در نیان 

میگن ایمنی بدن پایین باشه باز در میان. من رفتم یه دکتره سوزوند بدتر شد چند تا دیگه دراورد، قطره گرفت ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

قطره دکتر داد؟

یا داروخونه؟

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️قطره دکتر داد؟یا داروخونه؟

نه خودم گرفتم سالسیلیک اسید از داروخونه. دیگه ببین مال من خییلی بزرگ شده بود در حد یه عدس بودن شاید روزی ده بار میزنم خشک میشد روش میکندم باز میزدم یه سره هم الکل میزدم به دستم الکلم خیلی خوبه امتحان کن