2789
هرگاه خودت ، تونستی خودت رو دوست بداری اون وقت از دیگران انتظار داشته باش دوستت بدارند اگر تو خودت ر ...

نه والا من قیافمو قبول ندارن. حتی خجالت میکشم برم تو جمع . واقعینه . یکی بدبخته یکی خوشبخت.  دست ماها نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه والا من قیافمو قبول ندارن. حتی خجالت میکشم برم تو جمع . واقعینه . یکی بدبخته یکی خوشبخت. دست ماه ...

تا خودت خودت باور نداشته باشی انتظار نباید داشته باشی که دیگران دوست داشته باشن

کدوم دختره ک الان پول در بیاره؟؟ پولم در بیاره واس خودش خرج میکنه . 😁😁 . با این اخلاق دحترا با ای ...

من نگفتم دختر پول به دست بیاره بده پسره  تو زندگی کمکش میکنه حداقل نصف  پول می تونه بده  پسره نباید توقع داشته باشه دختره خرجش بده

ینی به دروغ بگم خوشگلم؟؟

به دروغ نگو مطمعن باش هرکسی خوشگلی داره که یکی دیگه نداره  وقتی خودت دوست داشته باشی نیازی به تایید دیگران نداره که درموردت چی فکر میکنن

چرا

چون اون همش ب نفع خودش حرف میزنه و موقع هایی ک دعوامون میشه سعی میکنه اون برنده بشه

با وجود بد ترین کاری ک باهام کرد حتی کارش از خیانت هم بد تر بود ولی من باز بهش برگشتم

سر چیزای مسخره باهام دعوا میکنه

من خیلی دوسش دارم ۵ ساله باهمیم قراره بهار بیاد خواستگاری ولی حتی ف.ال گرفتم گفت دروغ میگه نمیاد و وابسته ش نشو😭

تاپیک قبلمو بخون لطفا اونی ک گفتم دوسپسرم گفته باهم حرف نزنیم