2777
2789

من خودم هجده سالگی شروع کردم به مسافرت تنهایی از شمال به تهران که محل دانشگاهم بود. هوایی و زمینی. از بیست و چهار سالگی دیگه با ماشین خودم توی هر جاده ای رفتم. حتی تنها با هواپیما رفتم جنوب کارآموزی برای اولین بار. دخترمم اجازه خواهم داد وقتی هیجده ساله و دانشجو بشه. توی فامیل دخترایی هستن که خیلی محدود شدن و هیچوقت اجازه نداشتن. این طفلکا رو میبینم دلم میسوزه. البته خودمم حساسیت بیجا روی دخترم دارم. امیدوارم محدودش نکنم با این اخلاقام.دلم میخواد مهاجرت کنه از ایران بره

سوال شغلی نپرسید

کجای کاری دوست عزیز ننه بابای من حاظر هستن دانشجو یه رشته معمولی باشم ولی دانشجو شهر دیگه نشم حالا س ...

خلاله دوستان اگر پدر و مادر روشنفکر دارید بدونید خدا دوستتون داره

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جالبه همه از حقوق زنان صحبت میکنن...طبق قانون وقتی مجردی از۱۸به بعد دراصل آزادیت باخودته ولی بعد ازدواج هرچی شوهرت بگه

نصف شما خانما وقتی خودتون این حقو به دختراتون نمیدین میگین هروقت شووههرر کرد هرجا خواست بره🤣🤣🤣بعدانتظار دارین حقوقتون پایمال نشه

خیلی جالبه همه از حقوق زنان صحبت میکنن...طبق قانون وقتی مجردی از۱۸به بعد دراصل آزادیت باخودته ولی بع ...

زنان# علیه زنان

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

اسم سفر مجردی بیاری خونت حلاله تو ایران البته اگه دختر باشی اگر ازدواج کرده باشی مشکل ندارن دوستم هم سن منه با دوستش مجردی رفتن قشم هتلم گرفتن اون ۲۲ سالشه اجازه دادن بهش ولی ما ن اجازه نداریم

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی 💖 😇. و حسابدارم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

کجا میری؟وقتی خونه نیستی کی دخترتونگه میداره؟البته اگه دوس داشتی جواب بده برام سواله همینطوری

زندگی خرج داره

دخترم پیش مادرمه

خونه من و بابام و دوتا داداش تو یه مجتمع هست حیاط بزرگ و دارو درخت

ب دخترم خوش میگذره

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

واقعا زنان علیه زنان وحشتناکه  وحشتناک  فقط اینو بگم قراره بچه هاتون بشدت عقده ای بشن 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

اسم سفر مجردی بیاری خونت حلاله تو ایران البته اگه دختر باشی اگر ازدواج کرده باشی مشکل ندارن دوستم هم ...

به خانواده ربط داره و به خود بچه ک اعتماد پدر و مادر رو خراب نکرده باشه 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

به خانواده ربط داره و به خود بچه ک اعتماد پدر و مادر رو خراب نکرده باشه

ربطی نداره کسی بخواد دور بزنه بدون اینکه بفهمن می‌کنه کارش رو

خانواده های ایرانی خط قرمز دارن یکیش همین اجازه سفر مجردی هست 

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی 💖 😇. و حسابدارم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

ربطی نداره کسی بخواد دور بزنه بدون اینکه بفهمن می‌کنه کارش روخانواده های ایرانی خط قرمز دارن یکیش هم ...

پس چرا خانواده های ما ندارن ؟ نمیشه به همه نسبت داد گلم البته بگما فرهنگ اون شهر هم طرف توش زندگی میکنه یه مقداری تاثیر داره  خیلی از خانواده هم دخترشون دانشگاه میره دیگ اونا رو آزاد میزارن