2777
2789
عنوان

کی اینجابا ادمینی پول درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میلی گلد دارم عزیزم صراف کدومه چه طوری ثبت نام کنم

ن میلی نیست 

ملی گلد 

بازار صراف دانلود کن ب راحتی ثبت نام میشه 

فقط باید چند  نفر دیگه رو هم دعوت کنی 

اول ۲۰ میده بعد ۳۰ یا ۵۰ میده 

من بیت کوین خریدم باهاش الان تو سودم 

صراف s5myr 

ملی گلد باید ۱۰ سوت بخری ۱۰ سوت هم میده باهم براحتی بفروشی MGr5ne8BF55h 

ملی گلد من ۵۰ سوت برداشت کردم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
باشه عزیزم الان نت ضعیفه بعد میزنم

باشه ممنون 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
جفتشون باید معامله کنیم ثبت نام کردم عزیزم

ممنون 

صراف چند نفر دیگه رو هم دعوت کن بالا ۵۰ شد میتونی خرید کنی بعد بفروشی بعد برداشت من برداشت کردم

ملی گلد ولی ۱۰ سوت بخری همون لحظه میده و میتونی ۲۰ سوت بفروشی 

جفتشون باید معامله کنیم ثبت نام کردم عزیزم

افق کوروش هم ی برنامه داره ۳ نفر دعوت کنی ۳۰۰ میده بعد ۴۰۰ بزاری میتونی ۷۰۰ خرید کنی 

گفتم بهت بگم اگه خانم خونه ای خوبه 

2790
2778
2791
2779
2792