2821
2789
عنوان

بارداری

266 بازدید | 58 پست

سلام دوستان من این ماه اول اقدامم بود امیدزیاد نداشتم ولی وقتی بی بی چکام و علامتام بارداری نشون داد امیدوار شدم بعد دوروز تاخیر ازمایش بارداری دادم وقتی اومدم خونه پریود شدم😔جواب بتامم ۴۳ بود گفتن خیلی کمه با وجود خونریزی دفع شده ولی نیازه چهل و هشت ساعت بعد ازمایش و تکرار کنی تا مطمعن شیم

دیگه وقتی پریود شدم کامل چرا ازمایش و تکرار کنم بنظر شما نیازه؟🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تجربه 3بارداری شیمیایی داشتم هربارداری شیمیایی درمانی داره برای من امپول ناف انوکسا پارین بود

یعنی چی عزیزم واضح تر توضیح میدین؟یعنی ممکنه بارداری شیمیایی و حفظ کرد یا جلوگیری کرد؟

یعنی چی عزیزم واضح تر توضیح میدین؟یعنی ممکنه بارداری شیمیایی و حفظ کرد یا جلوگیری کرد؟

من وقتی بی بی چک میزدم مثبت میشد ازمایش 400ولی بعد 48ساعت افت میکرد 

و پریود

3بار این اتفاق افتاد 

که با توجه به ازمایشات فهمیدم به محض بارداری باید امپول رقیق کننده خون بزنم تا خونرسانی اتفاق بی افته 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

من وقتی بی بی چک میزدم مثبت میشد ازمایش 400ولی بعد 48ساعت افت میکرد و پریود3بار این اتفاق افتاد که ب ...

بتا شما باز بالا بود بتا من ۴۳ بود بیشتر اوقات میگن ممکنه این مشکل اتفاقی و شانسی باشه اگه خدایی نکرده دوباره تکرار شد برای من پیگیری میکنم😔

بتا شما باز بالا بود بتا من ۴۳ بود بیشتر اوقات میگن ممکنه این مشکل اتفاقی و شانسی باشه اگه خدایی نکر ...

بله عزیزم 

ولی نزار تکرار شه برو ازمایشای لازم و بده

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤