2777
2789
عنوان

کدومش قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 63 پست
عزیزم اون موقع باب بود کلاشاید شما سنت قد نمیده😂والا بابک جهانبخش هم همچین چیز خاصی نیست😂

سنش کمه چرت ‌و پرت میگه 

فکر کنم همون‌متولد ۸۷ باشه نهایت ۱۵،۱۶ سالشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اون موقع باب بود کلاشاید شما سنت قد نمیده😂والا بابک جهانبخش هم همچین چیز خاصی نیست😂

احساسی رمانتیک یادمه موقع خونه تکونی زیاد میکردم صدا رو 🤣

یادته😂دوباره اشکو دوباره بغضو دوباره تیغ و دوباره درد😂یا اون اهنگ سرطان که دختره از ساختمان میپرید ...

من یادمه رفتم حوزه امتحان بدم 

یه دختری از دوستش جدا شده بود 

بعد دوستاش دورشو گرفته بودن میگفتن مهراب گوش بده آروم میشی،اون بنده خدا گفت نمیشناسمش،من یه سیسی گرفتم گفتم مهراب خسته صدا و میگید😏

بعد من و بردن تو جمع شون نقد و تفسیر آهنگاشو شروع کردیم😂🤦

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من یادمه رفتم حوزه امتحان بدم یه دختری از دوستش جدا شده بود بعد دوستاش دورشو گرفته بودن میگفتن مهراب ...

ای وای😂🤣🤣اصلا یادم میاد خندم میگیره🤣با اون دستبند های سیاه و لاک مشکی 🤣تازه من میگفتم برم نهنگ ابی نصب کنم یا برم وارد دارک وب یشم🤣😂

ای وای😂🤣🤣اصلا یادم میاد خندم میگیره🤣با اون دستبند های سیاه و لاک مشکی 🤣تازه من میگفتم برم نهنگ ...

چه چیزای سمی یادته😂 

من فقط هلاک اون عینک بزرگا بودم یه دوره باب شده بود 

همه شبیه موش میشدن....خیلی گریه کردم بابام برام نخرید....😐😂

ولی از نهنگ آبی میترسیدم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨