2777
2789
عنوان

منم ازین خز بازیا✋️😅

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیشتر از ۱۰ ساله به زیربغلم میزنم😂

برای زیر بغل مناسب نیست

برای غدد لنفاوی خطرناکه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من ۴خورده ای در اومد برام

لک مقاوم میبره؟

بین لیزر و پی ار پی کدوم بهتره

دور چشم انجام میدن؟

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

برای پوست اول باید از لحاظ درونی رسیدگی کنید

مثلا ببینید کبدتون مشکلی نداشته باشه

میگن پوست آینه ی تمام نمای کبده

یبوست نداشته باشید

کمخونی و کمبود ویتامین نداشته باشید

سوء مزاج نداشته باشید

خوابتون به موقع، کافی و با کیفیت باشه

و...

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
پی ار پی معجزه اس همه رو پاک میکنه جوری که انگار کرم پودر داری

ممنون

شما لکتون زیاد بود ؟

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

برای پوست اول باید از لحاظ درونی رسیدگی کنیدمثلا ببینید کبدتون مشکلی نداشته باشهمیگن پوست آینه ی تما ...

پوستم مشکلی نداره😑اینستا همش تبلیغِ زینکو میکرد منم از دیشب زدم دیدم برا من مناسب نیس !