2777
2789
همسایه مادرشوهرم توی پشت بومشون مرغ و خروس داره  دیشب اونجا بودیم ساعت 11/5 شب خروسه داشت قوقو ...

اره بابا معلوم نیست چه وقت واسه چه چیزی سر صدا میدن که ...بیشتر ادمو‌گیج میکنن 😂😂😂

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
صد در صد که نه ولی بعضیا اطلاعتشون از نظر جغرافیایی از منو شما بیشتره گفتم شاید بدونن این چهار ریشتر ...

به نظرم این انرژیا کم کم خالی بشن بهتره تا یکدففعه با ریشتر بالا. ولی در هر صورت بدرد ایران که هنوز خیلی از خونه ها با خشت و گل نمیخوره

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم این انرژیا کم کم خالی بشن بهتره تا یکدففعه با ریشتر بالا. ولی در هر صورت بدرد ایران که هنوز ...

همون دیگه...الان کوهبنان همه خونهاش از خشتو گل هست ..

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
همسایه مادرشوهرم توی پشت بومشون مرغ و خروس داره  دیشب اونجا بودیم ساعت 11/5 شب خروسه داشت قوقو ...

وااای منم دیشب سگ های همسایمون دیوانمون کرده بودن به شوهرم گفتم باید بریم تو ماشین بخوابیم . آخرشم نیومد بهم میگه بیا دستتو بگیرم بخواب انگار دستمو بگیره زلزله نمیاد

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
همون دیگه...الان کوهبنان همه خونهاش از خشتو گل هست ..

واقعا ناراحت کنندست

من غلط بکنم همش بیام تو این سایت والا بخدا😂 از داعش که اصلا نمیترسیدم خدایی از زلزله هم همون اولاش ...

آلودگی هوا و خشکسالی رو از,قلم انداختی خواهر

آلودگی هوا و خشکسالی رو از,قلم انداختی خواهر

اره واقعا...اون از الودگی...خبر از یه قطره بارونم  نیست خدا بخیر کنه 

خیلی استرس بدی داریم این روزا

من که کلی آذوقه و پتو متو پشت ماشین گذاشتم. تمام مدارک و طلا و پولم جم کردم تو یه ساک شبا کنار در. عین پناهگاه خونمون