jjj مدیر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 عنوان بنظرتون | مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂 1396/10/04 | 09:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 همسایه مادرشوهرم توی پشت بومشون مرغ و خروس داره دیشب اونجا بودیم ساعت 11/5 شب خروسه داشت قوقو ... اره بابا معلوم نیست چه وقت واسه چه چیزی سر صدا میدن که ...بیشتر ادموگیج میکنن 😂😂😂 اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
hamid2 عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 5286 صد در صد که نه ولی بعضیا اطلاعتشون از نظر جغرافیایی از منو شما بیشتره گفتم شاید بدونن این چهار ریشتر ... به نظرم این انرژیا کم کم خالی بشن بهتره تا یکدففعه با ریشتر بالا. ولی در هر صورت بدرد ایران که هنوز خیلی از خونه ها با خشت و گل نمیخوره بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 به نظرم این انرژیا کم کم خالی بشن بهتره تا یکدففعه با ریشتر بالا. ولی در هر صورت بدرد ایران که هنوز ... همون دیگه...الان کوهبنان همه خونهاش از خشتو گل هست .. اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
hamid2 عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 5286 همسایه مادرشوهرم توی پشت بومشون مرغ و خروس داره دیشب اونجا بودیم ساعت 11/5 شب خروسه داشت قوقو ... وااای منم دیشب سگ های همسایمون دیوانمون کرده بودن به شوهرم گفتم باید بریم تو ماشین بخوابیم . آخرشم نیومد بهم میگه بیا دستتو بگیرم بخواب انگار دستمو بگیره زلزله نمیاد بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
hamid2 عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 5286 همون دیگه...الان کوهبنان همه خونهاش از خشتو گل هست .. واقعا ناراحت کنندست بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
hamid2 عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 5286 من غلط بکنم همش بیام تو این سایت والا بخدا😂 از داعش که اصلا نمیترسیدم خدایی از زلزله هم همون اولاش ... آلودگی هوا و خشکسالی رو از,قلم انداختی خواهر بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 آلودگی هوا و خشکسالی رو از,قلم انداختی خواهر اره واقعا...اون از الودگی...خبر از یه قطره بارونم نیست خدا بخیر کنه اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
baby_push عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 549 وااای منم دیشب سگ های همسایمون دیوانمون کرده بودن به شوهرم گفتم باید بریم تو ماشین بخوابیم . آخرشم ن ... خیلی استرس بدی داریم این روزا خدایا مرسی ... عشقمو آفریدی ...
hamid2 عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 5286 خیلی استرس بدی داریم این روزا من که کلی آذوقه و پتو متو پشت ماشین گذاشتم. تمام مدارک و طلا و پولم جم کردم تو یه ساک شبا کنار در. عین پناهگاه خونمون بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
baby_push عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 549 من که کلی آذوقه و پتو متو پشت ماشین گذاشتم. تمام مدارک و طلا و پولم جم کردم تو یه ساک شبا کنار در. ع ... آره خیلی وضعیت ناراحت کنندس خدایا مرسی ... عشقمو آفریدی ...