2821
2789
عنوان

روژبین

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 64 پست
کجایی دختر من حالم خوب نیست نیستم تو چرا نیستی ؟ من عمل دیسک کمر انجام دادم ۹روز میشه

سلام عشق من 

بخدا منم زیاد اوکی نیستم💔

بمیرم برات چرا؟ 😭

خیلی اذیت میشدی ک کارت ب عمل کشید؟ 😔😔

امیدوارم خدا هر چه زودتر سلامتیتو بهت برگردونه🫠🫠🤲 

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عشق من بخدا منم زیاد اوکی نیستم💔بمیرم برات چرا؟ 😭خیلی اذیت میشدی ک کارت ب عمل کشید؟ 😔😔امیدو ...

سلام عزیزم

خدا نکنه عشقم الهی فدات شم شم نبینم غمگین باشی  دیسکم پاره شده بود ترکیده بود ام ار ای دادم دکترا گفتن یه مهرت شدید درگیره دیگه به نخاع رسیده فورا باید عمل شی پیش هر دکتری بردن حتی تهران همینو گفت .کثافت دکتر قبلا بش گفتم برام ام ار ای بنویس گفت تو یه ذره دیسک داری سیاتیکو ضعف اعصاب داری منم نفهمیدم فقط درد کشیدم یه شب خیلی حالم بد شد امبولانس اوند منو برد بعدش دیگع عمل کردم 

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

سلام عزیزمخدا نکنه عشقم الهی فدات شم شم نبینم غمگین باشی دیسکم پاره شده بود ترکیده بود ام ار ای داد ...

ای بابااا

زود خوب بشیاااااا خوشگلم🥲🥲

بخدا نمیدونستم وگرنه جویای حالت میشدم❤

ببخشی ❣

کجای خونه خودتی؟ کی مراقبته😢

ای بابااازود خوب بشیاااااا خوشگلم🥲🥲بخدا نمیدونستم وگرنه جویای حالت میشدم❤ببخشی ❣کجای خونه خودتی؟ ک ...

فدات بشم گلم عزیزی  خونه خودمم ۴ روز بیمارستان بودم بعد عمل ای سیو بودم  خاهرم پیشمه کلن شوهرم منو میبره میاره بخیمو پانسمان میکنه نمیزاره کسی کارامو انجام بده بخاطر مدرسه دخترم نبود میرفتم خونه مادرم دیگه موند اخر سال برم تا بعد تعطیلات بمونم تا اون موقعم خاهرام نوبتی میان پیشم 

فدات بشم گلم عزیزی خونه خودمم ۴ روز بیمارستان بودم بعد عمل ای سیو بودم خاهرم پیشمه کلن شوهرم منو م ...

خدا حافظشون کنه چقدر خوب🥹

خیلی مواظب خودت باش ❤

خدا حافظشون کنه چقدر خوب🥹خیلی مواظب خودت باش ❤

ممنون

خدا خونواده تو برات حفظ کنه 😘😍 چشم عزیزم والا دکتر گفت شما ژنتیکی دیسک دارین رعایت نکنی هرسال یه مهره عمل میکنی

ممنونخدا خونواده تو برات حفظ کنه 😘😍 چشم عزیزم والا دکتر گفت شما ژنتیکی دیسک دارین رعایت نکنی هرسال ...

قربونت بشممم

یکی از همسایه ما هم عمل دیسک کرد میگفت خیلییی اذیت شد بعدش

دو تا از خاهرام و مامانمم دیسک کمر دارن

قربونت بشمممیکی از همسایه ما هم عمل دیسک کرد میگفت خیلییی اذیت شد بعدشدو تا از خاهرام و مامانمم دیسک ...

نشی گلم 🤗  اره دیگه سختی خودشو داره هعی جی فکر میکردیم چی شد خاستیم بچه دار شیم سقطو که کردیم کمرمونم ترکید خیلی برام همه چی گرون تموم شد  😔

نشی گلم 🤗 اره دیگه سختی خودشو داره هعی جی فکر میکردیم چی شد خاستیم بچه دار شیم سقطو که کردیم کمرمو ...

الهی حالا دیسکاشون در چه حد هستش ؟

نشی گلم 🤗 اره دیگه سختی خودشو داره هعی جی فکر میکردیم چی شد خاستیم بچه دار شیم سقطو که کردیم کمرمو ...

مگ سقط کردی دخترررررر؟ 

الهی حالا دیسکاشون در چه حد هستش ؟

برای مامانم ک خیلییییی شدیده باید حتما عمل شه

خاهرامم والا فکر کنم برای اونام بزرگ شده چون زیاد نمیتونن فعالیت کنن و.... 

مگ سقط کردی دخترررررر؟

خب قبل عمل تقریبا ۲۰ روز عقب انداختم بتا مثبت میشد ولی سونو نشون نمیداد از روزی که پریم عقب افتاد درد افتاد تو کمرو پاهام نگو همون اول که باردار شدم رشدش متوقف شده دکتر گفت دیسک شدید خودبخود باعث سقط میشه  بعدش که به خونریزی افتادم یه چیز کوچیکم دفع کردم

برای مامانم ک خیلییییی شدیده باید حتما عمل شهخاهرامم والا فکر کنم برای اونام بزرگ شده چون زیاد نمیتو ...

خدا کمکشون کنه الهی خیلی سخته من اخراش دیگه زمین گیر شده بودم بخدا وقتی راهی نیس باید عمل کنن دیگه 

بخدا معنیشو بخواد برا دخترش توضیح بده از مساله ریاضی سختره 😐😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز