2777
2789
عنوان

همه خوابین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 57 پست
چند وقتشه؟ آبجی پسر من بزرگ شده دیگه .منم روزای سختمو گذروندم .الان رفته تو ۵سال

الان ۸ماهشه 😢😢😢😢بعد واکسن چار ماهگیش همه چیزش بهم ریخت خوابش خوراکش 😢😢😢

باورت نمیشه ۸ماهشه ۳۰سی سی شیر میخوره هر دو سه ساعت یبار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ما اینجوری نیستیم،صدامون بالا نمیره ولی دلم شکست، منم جدا خوابیدم

اونا خیلی بد دعوا میکنن از وقتی خانمش رفت دانشگاه اینجور شدن اشکال نداره عزیزم زن و شوهریه نمک زندگیه فقط خواهرانه دعواتو کش نده خوب نیست 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
الان ۸ماهشه 😢😢😢😢بعد واکسن چار ماهگیش همه چیزش بهم ریخت خوابش خوراکش 😢😢😢 باورت نمیشه ۸ماهشه ۳ ...

ای جانمممممم پس هنوز خیلی کوچیکه 

یه روزی  بشه دلت برای این روزا تنگ شه .من خودم انقدر یاد نوزادی بچه ها میفتم .سختی داره ولی خب شیرینه

ان شالله زنده باشه عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج
😢😢😢😢یاد خودم افتادم قبل بارداریم ای چقدر بد بود

چرا اتفاقا من بعد خونه نشین شدنم حتی برا تو ترافیک گیر کردنای سرکارم تنگ شده 

همیشه عصرا میگم چ دوران خوبی بود عصرا خونه برگشتنیخسته و کوفته  یساعته تمام تو ترافیک همت بعدشم ونک گیر میکردم😂😂😂😂😂

الان ۸ماهشه 😢😢😢😢بعد واکسن چار ماهگیش همه چیزش بهم ریخت خوابش خوراکش 😢😢😢 باورت نمیشه ۸ماهشه ۳ ...

پسرمنم الان بیداره قیافه ی من😩😩

گرنباشدچیزکی مردم باز زر مفت میزنن مهم نیس😝😝
چرا اتفاقا من بعد خونه نشین شدنم حتی برا تو ترافیک گیر کردنای سرکارم تنگ شده  همیشه عصرا میگم ...

منم دلم برا کار کردنام تنگ میشه بعضی روزا بدون شام می افتادم میخوابیدم 

دختر من ۵صب بیدار بود میزد تو صورتم میخندید  قیافه ی من 😣😣😣😣😣🤔

پسرمنم بیدار بود .الان پیش مامانم هستم من خوابیدم مامانم نگهداشت😆😆

منم دلم برا کار کردنام تنگ میشه بعضی روزا بدون شام می افتادم میخوابیدم 

هر چند یکم سخته هم کار بیرون هم خونه 

ولی ادم همین ک صب برا هدفی از خواب بیدار میشه شاداب میشه احساس زنده و مفید بودن ب ادم دس میده 

خانه داری خیلی  یکنواخت و کسل کننده 

اس 

پسرمنم بیدار بود .الان پیش مامانم هستم من خوابیدم مامانم نگهداشت😆😆

وای چقد خوب خدا سایه شو بالا سرت نگه داره  

شوهرم دیروز قول داده بود غروب ک اومد سه ساعت نگه داره 

ولی فقط نیم ساعت نگه داشت 😒😓

هر چند یکم سخته هم کار بیرون هم خونه  ولی ادم همین ک صب برا هدفی از خواب بیدار میشه شاداب میشه ...

واقعا راس میگی بیرون میری حال وهواست عوض میشه