2777
2789
عنوان

خاله شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 37 پست
الهی که خدا زوو زود چند قلو شیطون بزاره تو دامنش که تا عمر داره این سقط رو فراموش کنه

فدای قلب مهربونت عزیزم😘😘😘

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خاله شوهرت خکیلی پانپرزذن ،یبار دیگه نوررداذ حتما بزن پاتتا خون بالا بیاپکدرذار

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

من که دوست دارم خاله شوهرم رو تیکه تیکه کنم 

همسرم چندماه پیش گردنبند خریده برگشته بهش گفته چرا پولت رو خرج الکی میکنی .

یا مادرشوهرم اومداومدگفت زرنگ بازی در بیاره گفت ما رسم نداریم پالتو اینا بخریم فقط یه تیکه طلا میخریم گفتم چشم شوهرم پول داد پالتو بخرم گذاشتم رو پول طلام گفتم نمیخوام وقتی رسم نداریم اومده پرو پرو به مادرشوهرم میگه عقلت رو دادی دسته بچه پالتو نخریدی جاریم جواب نمیداد خودم زنگ میزدم میشستمش . 

جاریم گفته والا مامان بهش گفته رسم نداریم اونم خانومی کرد نخرید 

من من شوهرم چهار تا خاله داره که دو تاشون به معنای واقعی کلمه عوضی ان. یکی شون که دیگه خییلی بدجنسه. از روز اول که واسه بله برون پاشو گذاشت تو خونمون، دم گوشم گفت قدر شوهرتو بدون! انگار من بدم و فقط من باید قدردان باشم. وقتی هم رفتم بار اول خونش روع کرد که شوهر تو بهترین پسر فامیلمونه و گل سرسبده و ... . بعدشم که عمه و در فاصله ی کوتاهی پدر بزرگم فوت کردند، زنگ زد تسلیت بگه مثلا! برگشت گفت بچه ی خواهرم از وقتی زن گرفته ما خبری ازش نداریم! اگه تو ازش خبر داری بهش سلام برسون! وای نمی دونین چه قدر اون لحظه قلبم شکست. خودم عزادار بودم چنان دلم سوخت که تا گوشی گذاشتم زدم زیر گریه... خدا ازش نگذره هیچ وقت واسه اینکه عزادار بودمو منو چزوند نمی بخشمش

بعدشم با مادر شوهرم رفته بودن سفر؛ ما نرفته بودیم. چون خل نیستم برم حمالی اونا، وقتی اومدن، مدام به شوهرم می گفت ان قدر جات خالی بود خاله جوون! یه جوری که انگار من اصلا وجود ندارم و جام خالی نبوده. به حساب خودش فرهنگیه و معلم ولی بدبخت بچه هایی که زیر دست این عجوزه خانم تربیت می شن! 

سلام ببخشید شما گفتاردرمان هستید؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭