401nafas مدیر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1924 عنوان شیرخشک | مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 18 پست مامانا کدوم شیرخشک داروخونه برا وزنگیری بچه بهتره لطفا بگید 1403/10/30 | 23:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
401nafas مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1924 چنووقتشه بچت عزیزم میفهمم چی میگی منم مادرم دوست دارم بچم جون بگیره ولی شیرخشکاپف میگنن چاق نمیکنن ت ... ۶ ماهه شده غذا هر چی پوره میکنم نمیخوره دیوونم کرده گریم گرفته .ی هفتس شبا تا صب ۲ ۳ بار شیرخشک میدم بقیش خودم
401nafas مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1924 من که ازببلاک جواب گرفتم که اونم تاقطع کردم برگشتنان هم که تعرفی نداشت ببلاک ای ارهم اسهال واستفراغش ... خیلی داغونم خودم همش صعف ..چی بخورم شیرم بهتر شه و زیاد شه
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 6189 ۶ ماهه شده غذا هر چی پوره میکنم نمیخوره دیوونم کرده گریم گرفته .ی هفتس شبا تا صب ۲ ۳ بار شیرخشک میدم ... خب پس هنوزکوچیکه تامیخوره شیربده خب اگه همزمان باشیرخشک سینه ی خودتم میگیره جه بهترروزاسعی کن شیرندی تاغذابخورهشایدعادت کرده به سینه ات واس هموننگران نباش همه ی بچه هاهمینن من دخترم یک سالونیمشه باهزارمکافات میخورونمش ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 6189 خیلی داغونم خودم همش صعف ..چی بخورم شیرم بهتر شه و زیاد شه چایی زیادبخورهرچی دم دستت اومدبخوران شالله بعدالاغرمیکنینمیدونم چی واسه زیادشدن شیرخوبه چون دخترم فقط ۵ماه خورداونم فقط وقتی که میخوابیدبعداون دیگه نخوردومنم اصلاسینه هام یکی دوباربیشتردردنکردن وشیرم خشک شد ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم