2777
2789
چنووقتشه بچت عزیزم میفهمم چی میگی منم مادرم دوست دارم بچم جون بگیره ولی شیرخشکاپف میگنن چاق نمیکنن ت ...

۶ ماهه شده غذا هر چی پوره میکنم نمیخوره دیوونم کرده گریم گرفته .ی هفتس شبا تا صب ۲ ۳ بار شیرخشک میدم بقیش خودم 

من که ازببلاک جواب گرفتم که اونم تاقطع کردم برگشتنان هم که تعرفی نداشت ببلاک ای ارهم اسهال واستفراغش ...

خیلی داغونم خودم همش صعف ..چی بخورم شیرم بهتر شه و زیاد شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ ماهه شده غذا هر چی پوره میکنم نمیخوره دیوونم کرده گریم گرفته .ی هفتس شبا تا صب ۲ ۳ بار شیرخشک میدم ...

خب پس هنوزکوچیکه تامیخوره شیربده خب اگه همزمان باشیرخشک سینه ی خودتم میگیره جه بهتر

روزاسعی کن شیرندی تاغذابخوره

شایدعادت کرده به سینه ات واس همون

نگران نباش همه ی بچه هاهمینن من دخترم یک سالونیمشه باهزارمکافات میخورونمش

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
خیلی داغونم خودم همش صعف ..چی بخورم شیرم بهتر شه و زیاد شه

چایی زیادبخور

هرچی دم دستت اومدبخوران شالله بعدالاغرمیکنی

نمیدونم چی واسه زیادشدن شیرخوبه چون دخترم فقط ۵ماه خورداونم فقط وقتی که میخوابیدبعداون دیگه نخوردومنم اصلاسینه هام یکی دوباربیشتردردنکردن وشیرم خشک شد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم