2777
2789
عنوان

عاشق شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 29 پست
نمیتونی از کسی پیدا کنی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه متاسفانه

از بلاکی خارج کرده بودی؟

از کجا بلاک کردی؟

دوست داشتی اونیکی تامیک جوابمو بده♥️

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

کدومشون عزیزم

حس ششمی پرسیدم نازم🌹کی و با چه شخصیتی مزدوج میشم؟

اگر تو برنامه ای بلاک کردی تو مسدود شده ها هست

بله ۴ سال و درآخر هم فوت شدن:) منم سعی کردم با کراش زدن رو یکی دیگ فراموشش کنم

احساساتت تو حلق ترامپ 😂😂😂

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
احساساتت تو حلق ترامپ 😂😂😂

🙂من همینطوری هم افسردگی دارم زندگیم نرمال 

نیس 

انقد گریه کردم داشتم میمردم اوایلش 

حتی تا یه شهر دیگه رفتم برای مراسمش 

اما دیدم همینطوری پیش بره غرق میشم:)

و اینکه حس من ،حس یه طرفه ای بود 

🙂من همینطوری هم افسردگی دارم زندگیم نرمال نیس انقد گریه کردم داشتم میمردم اوایلش حتی تا یه شهر دیگه ...

متاسفم عزیزم 💔

امیدوارم ازین به بعد زندگی شادی رو تجربه کنید 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
نمیدونم این حسی که الان دارم عشقه یا نه ولی اگه این عشقه ریدم توش ذهنم متلاشی کرده شب و روز فکر اون ...

دقیقا عشقه